Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Seizoen weer gestart

De afgelopen 1,5 jaar hebben de Corona-maatregelen veel impact gehad op de samenleving en ook op onze voetbalvereniging. We zijn dan ook heel erg blij dat het nieuwe seizoen weer is gestart. Er wordt weer volop getraind en de eerste oefen- en bekerwedstrijden zijn weer gespeeld. Opnieuw bleek dat iedereen weer toe was aan ontmoeting en de vertrouwde voetbalambiance.

Er is achter de schermen het nodige gebeurt c.q. in de stijgers gezet. Wij nemen jullie graag mee in de ontwikkelingen bij onze vereniging.

Nieuwbouw 

Zoals bij de nodige mensen al bekend is zijn we bezig met een plan om de huidige kantine, hal en toiletten en keuken te vervangen door nieuwbouw. 

Wij zullen op de volgende data een informatieavond organiseren om feedback op te halen over het voorliggende plan:

  • Vrijdag 8 oktober om 19:30 uur kantine Warnsveldse Boys
  • Maandag 11 oktober om 19:30 uur kantine Warnsveldse Boys (reserve als er te veel aanmeldingen zijn voor 8 oktober).

Binnenkort kun je aanmelden op de site voor de informatieavond nieuwbouw.

De planning is op 27 oktober a.s., naast reguliere agendapunten, een Algemene Leden Vergadering te houden waarbij het plan voor de nieuwbouw ter besluitvorming zal worden voorgelegd.

LED verlichting

De veld LED verlichting is sinds een aantal weken beschikbaar. Wij hopen dat in de week van 13 september de LED verlichting op afstand kan worden bediend. 

Open Club

Wij zijn in gesprek met GGnet rond het inzetten van cliënten voor taken binnen de vereniging. Sinds een aantal weken is Patrick bij ons ingezet als vaste barmedewerker op de donderdagavond en weekenden. Supermooi dat het goed klikt met de andere barmedewerkers. Patrick van harte welkom en veel plezier bij onze vereniging

Verder zijn wij in gesprek met GGnet over een sport- en bewegenprogramma. Hierin kan onze accommodatie als naaste buur een goede rol in vervullen

Daarnaast zijn wij in gesprek met COA over de inzet van mensen voor hand- en spandiensten.

Ontwikkeling commissies

We hebben niet stilgezeten in de afgelopen periode en goed om te vermelden dat de volgende ontwikkelingen hebben plaatsgevonden c.q. gaan plaatsvinden:

  • De nieuwe structuur van de Technische Commissie heeft verder vorm en invulling gekregen. Naast een hoofd technische commissie is er sprake van 2 hoofdcoördinatoren: Kevin van Kooij voor de onderbouw jeugd en Sven van Beek voor de bovenbouw jeugd. Fantastisch hoe Michel Feukkink, Michel Oudenampsen met ondersteuning van Koen Stein, Daniëlle Oudenampsen en Suzanne Halfmouw de structuur hebben neergezet en ingevuld.
  • Wouter Brinkman heeft tijdelijk de rol als bestuurslid technische zaken vervult. Hij heeft besloten om bij de volgende ledenvergadering te stoppen als bestuurslid. Dit is heel erg vervelend voor onze vereniging want Wouter heeft zijn toegevoegde waarde in de afgelopen jaren volop laten zien.
  • Een coördinator voor de recreatieve lijn van de senioren is nog niet ingevuld. Door het aanstaande vertrek van Wouter is er behoefte aan een bestuurslid technische zaken en een bestuurslid algemene zaken. Mocht een van de functies je interesse wekken neem dan contact op met een van de bestuursleden.
  • Miranda Klein Nengerman is toegetreden tot de financiële commissie en verzorgd samen met Ronald Schippers de financiële administratie. 
  • De sponsorcommissie heeft een actie uitgezet “scoor een bordsponsor”. Dit heeft al de nodige reacties opgeleverd (zie ook https://www.warnsveldseboys.nl/nieuws/scoor-een-bordsponsor/).
  • Daarnaast is vanuit Hart van de Boys een leuke actie geweest voor de bewoners van Den Bouw die gebruik konden maken van een warme versnapering van de Wurstmeister.
  • Enige tijd geleden hebben Manuella Dalhuizen en Harry Jansen het kantinebeheer overgenomen van Wilma Top. Supermooi dat we hiervoor nieuwe vrijwilligers hebben gevonden die in de afgelopen weken al heel actief zijn om het iedereen op kantine en terras naar de zin te maken. 

Acties

Vorig jaar is de Grote Clubactie weer nieuw leven ingeblazen. Annette Brinkman en Arianda Duschka hebben de schouders er weer onder gezet. Op de website staat meer informatie over deze actie. Heel erg mooi dat we deze actie weer hebben uitgezet.

Om amateurclubs na een moeilijk jaar financieel een steuntje in de rug te geven introduceert Albert Heijn in samenwerking met de KNVB, Voetbalpassie. Een uniek spaarprogramma om jouw voetbalclub te steunen door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Nadere informatie kun je hier (https://www.knvb.nl/voetbalpassie) vinden. Er volgt binnenkort meer informatie over deze actie.

Tot slot

Op dit moment is er nog sprake van de 1,5 meter afstand tot elkaar. Dit is een eigen verantwoordelijkheid van (ouders van) leden en leef de Corona-maatregelen na.

Wij wensen jullie veel voetbalplezier toe en ook gezelligheid op de accommodatie en langs te lijn.

Bestuur Warnsveldse Boys

Bas, Wilma, Wouter, Erik en Hans