Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Beste leden en sponsoren,

Als vereniging zijn wij erg actief met het benaderen en enthousiasmeren van sponsoren. Zij zijn namelijk een belangrijke bron van inkomsten voor onze prachtige vereniging! Daarom willen wij graag meer sponsoren binden die hier een steentje aan bij willen dragen. 

Wekelijks worden er tientallen wedstrijden gespeeld op ’t Braamveld en komen hier vele toeschouwers op af. De sponsorborden op het complex zijn goed zichtbaar en dus val je als sponsor op!

Help je mee?

Rondom het hoofdveld is er ruimte voor nieuwe bordsponsoren. Deze plekken willen we graag opvullen en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Daarom hebben we de volgende actie
bedacht: breng je een nieuwe bordsponsor aan voor de club, dan verdien JIJ 25 euro!

Hoe werkt het?

Simpel! Wanneer jij voor de Warnsveldse Boys een bordsponsor aandraagt, ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 25,00. Deze kun je besteden bij één van de sponsoren van Warnsveldse Boys naar keuze óf in de vorm van € 25,00 aan consumptiemunten die je kunt uitgeven in de kantine. hiermee steunen wij ook onze bestaande sponsoren.

Meer info

Ken jij of ben jij een ondernemer die Warnsveldse Boys een warm hart toedraagt en die de
naamsbekendheid van zijn of haar bedrijf wil vergroten? Meld deze dan aan via sponsorwarnsveldseboys@gmail.com Meer informatie over deze actie en de sponsormogelijkheden kun je vinden op de website; https://www.warnsveldseboys.nl/sponsormogelijkheden .

Of neem contact op met de sponsorcommissie via bovenstaand e-mailadres.

Met vriendelijke groet, 

De Sponsorcommissie