Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Hemeltjen Makelaardij

Hemeltjen Makelaardij Hemeltjen Makelaardij (mede-) hoofdsponsor Warnsveldse Boys
 
Hemeltjen Makelaardij maakt deel uit van #Hartvandeboys en is daarmee 1 van de 12 hoofdsponsors van voetbalclub Warnsveldse Boys. Het logo van Hemeltjen Makelaardij siert dit seizoen het groen witte shirt van Warnsveldse Boys Dames 1.
 
Sportief  
'Ik ben zelf een fanatiek sporter en een echte voetballiefhebber. Met deze vorm van sponsoring steun ik de Warnsveldse Boys, zodat zij de jeugd en volwassenen voetbalactiviteiten kunnen blijven aanbieden. De constructie om met nog 11 andere ondernemers samen hoofdsponsor te zijn vind ik bovendien een mooi uitgangspunt. Samen bereik je namelijk altijd meer dan alleen', licht Jan Willem Hemeltjen toe.
 
Liontine Berghorst, makelaar/taxateur bij Hemeltjen Makelaardij, is regelmatig de vinden langs de velden van de Boys. 'Ik vind het gezellig om bij de club te zijn en te kijken naar een training of wedstrijd van onze 2 jongens. Beide zijn ze fanatiek voetballer en spelen in de Jo-12 en Jo-14. Ook mijn man, Don Huntink, is vaak de vinden op het veld, als trainer van de Jo-14.' Daarnaast is Liontine zelf ook actief voor de vereniging, als lid van de 'sponsorcommissie'.
Hemeltjen Makelaardij

Contactgegevens