Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Jeugddag 2021

Hallo allemaal, 

Het is bijna zover! Na de afgelasting vorig jaar, kunnen we dit jaar gelukkig wel onze Jeugddag  door laten gaan. 

De Jeugddag is bedoelt als afsluiting van het seizoen en ook al spelen de meeste jeugdteams nog mee in de Regiocup,  het feest gaat gewoon door  en we maken er samen een leuke dag van!

Wat we precies gaan doen is nog een verrassing, maar uiteraard houden we rekening met de verschillende leeftijdsgroepen.

We hanteren de volgende indeling gebaseerd op je team van afgelopen seizoen.:

Blok 1 09.30 – 11.30   

Wachtkamer, JO8, JO9, JO10

Blok 2 12.00-14.00

JO11, JO12, JO13 en JO14

Blok 3 14.30- 16.00

JO15, JO17, MO17, JO19 en MO19

Zorg dat je 10 minuten voor de start aanwezig bent.  Kom niet eerder i.v.m. de drukte op het veld. Er mag helaas geen publiek aanwezig zijn, maar uiteraard zorgen wij dat de jongste leden bij het hek worden opgevangen en na afloop weer bij het hek / op de parkeerplaats staan.

Wij zorgen voor wat te drinken en wat te eten, het enige wat jullie hoeven te doen is aanwezig zijn, in je trainingstenue/voetbalschoenen 

De dag gaat in principe gewoon door.  Mochten er omstandigheden zijn waardoor het onverhoopt niet door kan gaan, dan zullen we dit communiceren via de website.  Check dus voor de zekerheid op de avond voor  de Jeugddag  op  www.warnsveldseboys.nl

Wij kijken er naar uit om er samen met jullie een geslaagde dag van te maken!

Mocht je echt niet kunnen komen, dan ontvangen we graag een berichtje via email: pupillen@warnsveldseboys.nl .   Ook voor evt. vragen kun je hier terecht.

Tot zaterdag 19 juni!

Sportieve groeten,

Namens het 1e elftal van de warnsveldse Boys,

Michel Feukkink en Michel Oudenampsen