Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Gezocht: Corona Coördinatoren voor de weekenden     

Beste mensen,

Het is mooi om te zien dat verschillende teams weer volop aan het trainen zijn. Ook de eerste oefenwedstrijden zijn geweest of staan in de komende periode gepland. Het Corona virus hebben we helaas nog niet bestreden met z’n allen. Daarom hebben we de nodige maatregelen genomen om rond de trainingen en wedstrijden toe te zien op het naleven van het coronaprotocol.

Eigenlijk vinden wij, net als de regering, dat iedereen hierin zijn verantwoordelijkheid moet nemen. Hoewel er veel leden zijn die dit prima doen, zijn er ook de nodige leden die zich niet houden aan het protocol. Met name de 1,5 meter afstand blijkt lastig. Dit vinden we zorgelijk en daarom willen we er zo veel mogelijk aan doen om onze voetballers en bezoekers een veilig bezoek aan onze voetbalclub te bieden. 

Wij hebben al eerder per brief laten weten dat we geen politieagent willen spelen. Het blijkt helaas wel nodig om toezicht te houden en leden aan te spreken op hun gedrag. Dit is ook wat de KNVB van ons verlangt. Wij vinden dit niet leuk, maar het is wel nodig om de kans op Corona besmettingen te verminderen.

In de afgelopen periode hebben de nodige mensen de rol van Corona-coördinator vervuld tijdens  trainingsavonden. Afgelopen weekend hebben wij als bestuur deze rol vervuld tijdens de oefenwedstrijd van onze 1e selectie mannen die tegen hoofdklasser ASV De Dijk speelden. 

Het is echter onmogelijk als de competitie gaat starten om op zaterdag en zondag deze taak bij TC of bestuur neer te leggen. 

Daarom zijn wij dringend op zoek naar coronacoördinatoren! 

Het zou mooi zijn als minimaal 12 leden of ouders van leden bereid zijn op de zaterdag en zondag een dagdeel de rol van Coronacoördinator op zich willen nemen. We stellen voor dit te doen in dagdelen van 4 uur; uitgaande van 12 leden ben je dan maximaal één keer per 3 weken aan de beurt. Nog mooier zou het zijn als meer mensen zich aanmelden, om zo de ‘lasten’ wat meer te verdelen.

In essentie is de taak van de Coronacoördinator om toe te zien op naleving van het Corona-protocol. Wat dat precies betekent, kun je HIER vinden.

Kortom: Wie helpt er mee om onze wedstrijden en alles op onze accommodatie veilig te laten verlopen om zo het Corona-virus buiten de deur te houden? We hopen dat we op jullie medewerking kunnen rekenen. Alleen samen krijgen we Corona eronder! 

Als je een bijdrage wilt leveren aan een gezond sportklimaat bij Warnsveldse Boys, kun je een mail sturen naar secretaris@warnsveldseboys.nl

PS dinsdag 25 augustus kunnen we ook goed jouw hulp gebruiken bij de oefenwedstrijd tegen Vorden !

Namens het bestuur,

Bas de Bruijn

Voorzitter