Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Vanuit de politiek is er zorg over het onderzoek van Gelre Ziekenhuizen naar het verplaatsen van zorg. Via de website redhetgelre.nl is er daarom een petitie gestart die moet bijdragen aan het behoud van Gelre Ziekenhuizen als volwaardig ziekenhuis in Zutphen. Alle Zutphense voetbalclubs steunen deze actie.

Wij vinden het belangrijk dat Gelre Ziekenhuizen een volwaardig ziekenhuis in Zutphen blijft. Onder andere vanwege de regionale functie die het ziekenhuis heeft voor alle sportverenigingen in Zutphen en omgeving. Een mogelijk gevolg van het verplaatsen van zorg is het verdwijnen van de eerste hulp, en ook andere afdelingen, op de locatie in Zutphen.

Natuurlijk pushen wij niemand om de petitie te tekenen. Wel brengen we vanwege het regionaal overstijgend belang de petitie, bij hoge uitzondering, onder de aandacht van onze leden en volgers. De petitie wordt door de initiatiefnemers aangeboden aan de Raad van Bestuur van Gelre Ziekenhuizen en aan het College van B&W van de gemeente Zutphen.

Je kunt via deze website de petitie ondertekenen.

Voorzitters AZC Zutphen, Be Quick Zutphen, FC Zutphen, SC Eefde, Warnsveldse Boys en ZVV De Hoven