Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Beste allemaal,

We zijn nu enkele weken bezig met de Clubfund actie, in samenwerking met de AH in Warnsveld, en de jeugd is druk aan het sparen!

Bij de AH staat een inleverbox voor mensen die de zegels zelf niet gebruiken, maar wel bereid zijn deze (gratis) zegels bij de kassa of zelfscanbalie te vragen en deze in de box te doneren. Afgelopen week hebben we de inhoud van deze box voor het eerst mogen ontvangen en de box zat goed vol!

Bij deze willen we daarvoor iedereen enorm bedanken. De jeugd kan op deze manier meer fan-artikelen bestellen en de club krijgt een leuke bijdrage aan het einde van de actie.

U ontvangt zegels tot 22 mei, en bij deze willen we dan ook graag iedereen vragen om de zegels te blijven doneren in de inleverbox, wanneer u deze zelf niet gebruikt. U kunt naar de zegels vragen bij de kassière of op vertoon van uw bon bij de zelfscanbalie of klantenservice. Bij elke 10 euro krijgt u dan 1 zegel.

Voor de spelers die aan het sparen zijn:

Als je extra zegels wilt hebben, stuur dan een email naar: onderbouw@warnsveldseboys.nl met daarin je naam en team, dan zorgen wij ervoor dat de zegels bij jou terecht komen.