Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC.

Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Dit is een week later terug te zien in  hun spel en inzet, de uitwedstrijd tegen Sallandia (wat niet altijd even sportief verliep) word verdiend met 2-4 gewonnen. 

Ook de thuis wedstrijd tegen Sportclub Deventer word gewonnen 1-0, met de hakken over de sloot word vlak voor tijd de winnende goal gemaakt, misschien niet altijd even goed maar wel lekker om zo vlak voor tijd de zege binnen te halen. Zaterdag 12 oktober, de uitwedstrijd tegen WSV  dat op dat moment wat lager staat in de stand, maar dit was niet terug te zien in de wedstrijd en WSV maakte het Warnsveld aardig moeilijk en had misschien wel wat meer verdiend maar de punten gaan mee naar Warnsveld (2-3 winst voor de boys).

Wat volgt zijn twee uitwedstrijden tegen Colmschate en Klarenbeek, deze worden beide ruim en terecht ( in mijn ogen) verloren met 4-0 en 5-0.

Weinig inzet, elkaar de bal niet gunnen en niks voor elkaar over hebben lijken de oorzaak van deze nederlagen, maar wat goed om te zien is dat de groep het wel goed kan vinden met elkaar, op zondag vaak met een grote groep aanwezig om te voetballen bij de boys, en ook bij de trainingen is de opkomst prima. Zaterdag 9 november komt Schalkhaar op bezoek, een team wat boven in mee doet en een lastige ochtend ligt voor de hand mede door de vorm van de boys, maar niets is minder waar de boys tonen inzet en gaan dik verdiend  met een 3-1 overwinning van het veld. Ook de wedstrijd van vandaag (16 november) word gewonnen nu met 3-2. Soms oogde het spel rommelig maar er waren zeker mooie aanvallen te zien en ook de inzet was prima.

Na een wat mindere periode komt het goede gevoel en resultaten terug bij de boys en mogen de witte zakdoekjes weer opgeborgen worden ( geintje Prince en Jarno)

Met nog 2 wedstrijden te gaan is een top 3 plaats zeker nog haalbaar ( nu 4de),  en door goed samen te blijven spelen en met 100% inzet is dit zeker nog mogelijk

Succes boys

Een vaste supporter