Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Op zaterdag 21 december a.s. worden bij Warnsveldse Boys de laatste competitiewedstrijden van dit (kalender) jaar gespeeld. Direct daarna begint de winterstop. Van 22 december tot en met 5 januari 2020 is de accommodatie gesloten en kan er ook niet getraind worden. Uitzondering is de donderdagavond (2 januari) Op deze clubavond kan er door senioren ook getraind worden. Ook op 4 januari is de accommodatie open voor de nieuwjaarsborrel.

Wat betreft pupillen en junioren adviseert de TC om gedurende bovengenoemde 2 weken niet te trainen. Ook de vrijwilligers van de kantine vinden het fijn even een stop te hebben.

Vanaf maandag 6 januari kan er dan weer gewoon getraind worden. Tot februari is er gaan competitie. Het is aan de teams zelf wanneer en met welke intensiteit zij de trainingen weer willen oppakken. En de teams worden geacht dit ook zelf met de eigen spelers te communiceren.

In januari bestaat beperkt mogelijkheid om op de zaterdagen oefenwedstrijden te spelen. Waarover elders op de site meer uitgebreide informatie