Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Na de inhaalwedstrijd tegen KCVO, welke werd verloren met 3-2, stond zondag 16 april de wedstrijd tegen Markelo op het programma, die op dat moment op de 3e positie stonden.

De Boys liet tegen KCVO wederom zien dat het met goed voetbal voor de dag komt, en hoewel de uitslag anders doet vermoeden, waren de mannen uit Warnsveld daar de bovenliggende partij. Een combinatie van het niet benutten van de kansen en de zeer discutabele beslissingen van de grensrechter aan KCVO-zijde maakte dat er geen punten werden meegenomen.

De ploeg uit Warnsveld begon de wedstrijd tegen Markelo wat gehaast en onnauwkeurig, maar wist in de 34e minuut via de binnenkant van de paal de openingstreffer te maken, welke op naam kwam van Jelger Ruikes.

In de 40e minuut gaf de scheidsrechter een zeer makkelijk gegeven strafschop aan Markelo. Deze werd benut en de stand werd 1-1.

Vlak voor rust, in de blessuretijd is het Jarvin de Haan die de voorsprong weet terug te brengen op het scorebord, 1-2.

Meteen na rust, in de 48e minuut is het Koen Eitjes die de voorsprong uitbreidt, 1-3.

In de 63e minuut een geweldige stift van Koen die op de lat belandt, maar in de 78e minuut is het Stijn Obdeijn die via een penalty de 1-4 maakt.

Vandaag was het dan eindelijk loon naar werken en een dik verdiende, broodnodige en zeer knappe overwinning voor de ploeg van Michel Feukkink en Michel Oudenampsen.

Zondag 23 april speelt Warnsveldse Boys thuis tegen de koploper Wijhe’92, uw support is zeer welkom!