Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Sinds kort is Wiggers Gerechtsdeurwaarders is bord en vlagsponosr van de Warnsveldse Boys, wij willen Arno Jolink bedanken voor de sponsoring bij de mooiste club van Warnsveld.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders, incasso en juridische dienstverlening ontzorgt al ruim 30 jaar bij het innen van vorderingen en verleent daarnaast uitgebreide juridische bijstand. Met een enthousiast team van 17 collega’s heeft u één aanspreekpunt en worden al uw ambtelijke-, incasso-, en juridische opdrachten vlot door ons verwerkt! Sinds kort is Wiggers Gerechtsdeurwaarders 

Nederland betaalt helaas steeds slechter. De kans is zeer groot dat enkele van uw debiteuren er dezelfde betalingsmoraal op nahouden. Openstaande vorderingen leveren niet alleen de nodige frustratie en tijdsbeslag op maar kunnen ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Als incassobureau en gerechtsdeurwaarder in Zutphen zijn wij als geen ander op de hoogte van deze problematiek. Door onze jarenlange ervaring bezitten onze medewerkers stuk voor stuk de vaardigheden om weerbarstige debiteuren ertoe te bewegen tot betalen over te gaan.

Ook zijn wij door onze centrale ligging in Nederland, gewend om snel juridische diensten en ambtshandelingen te verrichten voor onze relaties in de advocatuur, het notariaat en diverse incassobureaus. Onze dienstverlening strekt zich dan ook uit door heel Nederland en door de toenemende vraag ook daarbuiten.

Graag gaan we met u in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Met ons keurmerk verantwoord incasseren (SVI) bieden wij in ruime mate de gelegenheid een passende betalingsafspraak of regeling te treffen.

Dit jaar zijn we ook van start gegaan met incasso abonnementen, waarmee we u als relatie een unieke samenwerking aanbieden. In de huidige tijd is het belangrijk dat u een partner heeft die voor u de zorg uit handen neemt met betrekking tot uw incasso-, executie-, en juridische zaken.

Incasseren | Wiggers Gerechtsdeurwaarders (wvm-deurwaarders.nl)