Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Warnsveldse boys JO17-1 speelt slap en ongeïnspireerd en verliest met 0-2 van Concordia Wehl.

Na de prima wedstrijd van verleden week tegen dieren stond de wedstrijd tegen Concordia Wehl op het programma.

Als de voorbereiding een voorbode voor de wedstrijd zou zijn dan klopt het beeld van de wedstrijd ” slap en ongeïnspireerd”

We beginnen dusdanig slap aan de wedstrijd dat de tegenstander fris en vrij de bal mag laten rondgaan. We zitten te ver van de tegenstander af, lopen uit de organisatie en schakelen zeer matig om en hebben geen grip op het middenveld.

In de 10e minuut zouden we wakker moeten zijn door een zeer strak schot die door Stefan uit de bovenhoek wordt geplukt…. Helaas blijkt dit niet zo te zien.

Uit een mooi opgezette aanval scoort de tegenstander de dik verdiende 0-1.

Daar is het hoogte punt van de 1e helft gelijk besproken.

In de pauze de groep geprobeerd wakker te krijgen door ze te laten benoemen wat er allemaal fout ging en wat men zou moeten doen om in de 2e helft dit tij te keren.

Na enkele minuten in de tweede helft zag je dat we probeerden te doen wat we afgesproken hadden, echter was dit van kort duur.

Wat we vandaag ook probeerden, het lukte niet:-(

In de 30 minuut gaan we alles of niets spelen door achterin 1 op 1 te gaan spelen om nog iets te forceren.

We zetten meer druk maar creëren geen echte kans. Uit een tegenstoot van de tegenstander gaat de nummer 9 op zoek naar onze 16. Kamiel die het hem moeilijk maakt grijpt in , raakt in mijn ogen de bal maar de scheidsrechter ziet er een penalty in.

Ondanks dat Stefan er bijna zijn vingertoppen tegen aankrijgt schiet hun aanvoerder de 0-2 binnen.

Vandaag was het een collectief falen op diverse vlakken. Je hebt van die wedstrijden waarbij je denkt ”ook al hadden we door gespeeld tot aan de kerst dan hadden we waarschijnlijk nog niet gescoord” en zo’n wedstrijd speelden wij.

Hopelijk kunnen we aankomende week de koppies weer leeg krijgen en gaan we door zeer scherp te trainen ons voorbereiden voor de bekerwedstrijd tegen Witkampers.

Man off the Match: Stefan Tijssen.

Volgende wedstrijd missen we Djelano, Cas en Kamiel.