Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!


Beste allemaal,
Vanavond werden wij geïnformeerd dat een speler van onze eerste selectie in nauw contact is geweest met iemand die positief op Corona heeft getest. Tot nu is nog niet duidelijk of hij zelf wel of niet besmet is. Daarom willen wij u informeren en risico’s zo veel mogelijk uitsluiten. 
Betreffende speler heeft dinsdag en donderdag op onze accommodatie getraind. Dit betekent dat hij met verschillende leden van onze vereniging in contact is geweest. Iedereen die dinsdag en donderdag op onze accommodatie aanwezig was, willen we vragen extra alert te zijn op hun gezondheid. Heb of krijg je klachten? Laat je testen en blijf thuis totdat de uitslag bekend is.
Zoals hierboven gesteld; we willen de risico’s zoveel mogelijk uitsluiten. Daarom hebben we besloten om de wedstrijd van ons eerste elftal zondag tegen Lochem te verplaatsen. 
Ten overvloede laten wij weten dat betreffende speler heeft gedaan wat hij moest doen. Direct nadat bekend werd dat hij in nauw contact is geweest met iemand met Corona, heeft hij de staf ingelicht. Deze speler laat zich morgen testen op Corona. De uitslag verwachten we op z’n vroegst maandag.
Zodra duidelijk is of betreffende speler wel of niet is besmet, maken wij dit via de bekende kanalen bekend. 
Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met Wouter Brinkman, algemenezaken@warnsveldseboys.nl
Hartelijke groet,
Bestuur Warnsveldse Boys