Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De nummer 11 van de ranglijst tegen de nummer 1.  Daar waar Warnsveldse Boys vecht voor lijfsbehoud in de 3e klasse, gaat Wijhe ’92 de strijd om het kampioenschap aan, binnen een competitie waarin de verschillen zo klein zijn, dat in theorie de nr 10 nog kampioen kan worden maar ook nog in de degradatiezone terecht kan komen.

Al binnen een half uur kreeg Warnsveldse Boys te maken met 2 blessuregevallen, de stand was op dat moment nog 0-0. Het was een boeiend duel in de 1e helft waarin beide ploegen niet tot scoren kwamen.

In de 53e minuut een enorm gekluts voor het doel van Wijhe’92 en is het Stijn Obdeijn die de openingstreffer weet te maken, 1-0. Wijhe’92 had geen antwoord op de druk die Warnsveldse Boys bleef zetten en in de 85e minuut is de ontlading groot als Sam Reijenga de beslissende goal maakt, 2-0.

Er werd wederom door het hele team gestreden voor elke centimeter waardoor Warnsveldse Boys de betere partij was en de overwinning terecht op naam van het team van Michel Feukkink ging.

Zondag 30 april gaat Warnsveldse Boys op bezoek bij Turkse Kracht waar ze er alles aan zullen doen om de winnende reeks voort te zetten.