Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Op zondag 31 oktober stond de derby AZC – Warnsveldse Boys  op het programma. Op een druk bezocht sportcomplex Hanzepark zagen de toeschouwers van de thuis- en uitploeg  het eerste half uur twee ploegen die nog wat afwachtend speelden, zoekend naar de opening in elkaars verdediging.

In de 33e minuut was het dan toch AZC die op voorsprong wist te komen. Een wat rommelige vrije trap werd uiteindelijk van dichtbij ingeschoten.

Vanaf dat moment werd het publiek getrakteerd op een spannende gelijk opgaande wedstrijd en het antwoord van Warnsveldse Boys liet dan ook niet lang op zich wachten.

In de 41e minuut wist Bart Spijkers op het middenveld de bal te onderscheppen en knap tot het doel te komen om de bal vervolgens  beheerst achter de doelman van AZC te schieten.

De ploegen gingen met een 1-1 ruststand naar de kleedkamers.

Warnsveldse Boys leek wat sterker uit de rust te komen. In de 64e minuut zag Bart Spijkers zijn schot van dichtbij op de lat belanden en 2 minuten later werd AZC gered doordat het schot van Jarvin de Haan op de paal ketste.

Een spannende 2e helft waarin beide ploegen  kansen kregen om op voorsprong te komen.

In de blessuretijd kreeg AZC een discutabele penalty toegewezen welke beheerst werd ingeschoten door AZC.  Kort daarna werd de wedstrijd afgefloten, eindstand 2-1.

Zondag 7 november ontvangt Warnsveldse Boys SC Overwetering op sportpark ’t Braamveld. De aftrap is om 14.00 uur.