Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De Boys hadden het in eigen hand. Bij winst tegen Albatross zouden ze zich tot de kampioenen van periode 2 mogen bekronen, en zo nacompetitie afdwingen.

Het publiek was in grote getale aanwezig op sportcomplex ’t Braamveld en zag vanaf minuut 1 van de wedstrijd een overheersend Warnsveldse Boys. In de 33e minuut was het Jesper Nachtegaal die de score opende, en met deze stand gingen de teams de rust in.

Na de rust kwam Albatross uitgerust de kleedkamer uit, maar Warnsveldse Boys was geenszins van plan om ook maar iets uit handen te geven en in de 48e minuut was het Bart Spijkers die de 2-0 op het scorebord mocht aantekenen.

Ook in de 2e helft bleef Warnsveldse Boys de overheersende partij en in de 62e minuut was het wederom Bart Spijkers die de bal in het doel van Albatross zag verdwijnen. In de 65e minuut was het Koen Eitjes, die net 1 minuut in het veld stond, die voor de 4-0 zorgde en de smaak meteen te pakken had, want in de 69e minuut trakteerde hij het publiek op de 5-0.

In de 75e minuut dan toch nog een redding door Erik Wijnbergen die de bal over de lat tikte.

Albatross had deze wedstrijd niets in te brengen en in de 81e minuut kwam Stijn Obdeijn vanachter op en tekende de 6-0 op het scorebord aan.

In de 90e minuut kreeg de ploeg van trainer Michel Feukkink en assistent-trainer Michel Oudenampsen een penalty tegen en kon Albatross dan toch de gehate 0 van het scorebord afkrijgen.

Het eindsignaal klonk na de 6-1 en de ontlading was groot, periode 2 is binnen en Warnsveldse Boys heeft zich verzekerd van nacompetitie, in een wedstrijd waarin ze Albatross een voetballes hebben gegeven.