Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Er stond voor de Warnsveldse Boys weer een belangrijke wedstrijd op het programma, thuis tegen Quick 1888. Natuurlijk zijn alle wedstrijden belangrijk maar om de aansluiting niet te verliezen moeten er punten gehaald worden. Quick 1888 was zeer goed begonnen aan de competitie maar heeft na de winterstop moeite om de nodige punten binnen te halen. De afstand tussen beide ploegen is voor de Warnsveldse Boys overbrugbaar geworden. De Boys hadden, na de mooie overwinning op Vorden, er het volste vertrouwen in dat het goed zou komen.

Na 1 minuut stilte in acht te hebben genomen voor de slachtoffers in Utrecht kon de wedstrijd afgetrapt worden. De eerste 20 minuten van deze wedstrijd ging gelijk op zonder echt grote kansen voor de goals. Uit een ingestuurde corner kwam, op een prachtige manier, de 1 -0 op het scorebord. Wederom stond Stijn Obdeijn op de juiste plek om de trekker over te halen. De keeper van Quick was kansloos en de bal verdween schitterend in de linkerbenedenhoek. Het in groten getale aanwezige publiek was nog aan het juichen toen de 2 -0 er al in vloog. Uit een schitterend opgezette aanval stond wederom Stijn op de goede plek om zijn tweede binnen te schieten. Quick was natuurlijk aangeslagen en de Boys hadden de kans om de wedstrijd voor rust definitief op slot te gooien. De derde goal bleef echter uit.

De rust had de Boys geen goed gedaan. Gelijk in de 1eminuut na rust kwam de 2 – 1 op het scorebord te staan. De bal werd verspeeld op het middenveld en met een schitterende pass werd hun aanvaller vrij voor onze keeper gezet. De aanvaller faalde niet. Ook al rolde de bal er tergend langzaam in. Dat wij wekelijks een uitstekende en uitblinkende keeper hebben wisten wij. Hij hield de Boys in het vervolg van de 2ehelft op de been. Quick was oppermachtig en wij kwamen niet meer aan voetballen toe. Ondanks dit overwicht duurde het tot de laatste minuut voordat de 2 – 2 viel. Helaas was onze keeper (Erik Wijnbergen) hier kansloos. De goed leidende scheidsrechter, de heer Stienezen, floot voor de laatste keer en bij de Boys en publiek was op dat moment de nodige teleurstelling aanwezig. Echter niet terecht. De 2 -2 geeft de verhouding van de wedstrijd goed weer.

De Warnsveldse Boys hebben hard gevochten, alles gegeven en moeten dan ook tevreden zijn met 1 punt. Uit de laatste 2 wedstrijden hebben de Boys 4 punten gehaald en dit geeft vertrouwen. Ze zijn nog volop in de race om degradatie te ontlopen. Met deze inzet en aanwezige klasse moet dit mogelijk zijn.

Volgende week speelt de Warnsveldse Boys weer thuis en wel tegen DCS uit Zevenaar. Ook dan kunnen onze supporters weer rekenen op strijd en wilskracht. Dus kom onze Boys op zondag 31 maart om 14.00 ondersteunen, ze verdienen het.

Ook deze week weer een mooi foto verslag als bijlage!