Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Na een weekend van rust stond zondag 13 september de 2e bekerwedstrijd op het programma van de Boys tegen Keijenborgse Boys. Na het gelijkspel tegen BSC Unisson, waarin slordig werd omgegaan met de kansen hadden de Boys nog iets goed te maken

met haar trouwe supporters… passie en doelpunten.

In de eerste helft waren de Boys zoekende naar de automatismen en de droogte van het kunstgras komt de snelheid van de balcirculatie niet ten goede. Maar Jelger was het eerste wakker want hij had exact 7 minuten nodig om de 1-0 op de borden te plaatsen. Daarna bleef het lang stil. Keijenborgse Boys kon en mochten meer voetballen omdat  de Boys veel ruimte weggaven. De Boys lieten zien effectief te zijn want in de schaarse mogelijkheden die er waren maakte Bart in de 40e minuut de 2-0 voor de Boys. Dat zou een comfortabele score zijn geweest voor de theepauze, ware het niet dat Keijenborgse Boys daar iets anders over dacht en uit een corner in de 43e minuut de 2-1 op de borden liet zetten. En met deze stand gingen de mannen ook de rust in

In de 2e helft hebben we een ander beeld gezien van de Boys. Er werd korter gedekt en ook werd sneller de diepte gezocht. Het verschil tussen beide teams werd pas later in de 2e helft gemaakt toen Leon in de ‘65eminuut de 3-1 op de borden liet plaatsen. En daarna werd het woord effectiviteit vormgegeven door het benutten van de gecreëerde kansen. In de 68e minuut krulde Cas met zijn linkerbeen de 4-1 binnen. Even werden de Boys van de roze wolk gehaald. Wederom een corner in de 78e minuut van Keijenborgse Boys bracht de 4-2 op de borden. De Boys lieten zich niet van de wijs brengen en in de 89e minuut maakte Bart er 5-2 van en het sluitstuk was voor Leon die in de 90e minuut de eindstand van 6-2 op de borden bracht.

Een terechte overwinning waar ondanks een moeilijke start in de 2e helft toch nog een wedstrijd is ontstaan met vele kansen die de Boys zeer effectief wisten te benutten. Lang genieten kunnen de heren niet want op dinsdag 15 september staat de volgende bekerwedstrijd om 20.00 op het programma tegen de buren uit Lochem. En op 20 september staat de competitie opening  om 14.00 thuis op de Braamveld tegen Activia uit Twello op het programma.

En nieuw seizoen nieuwe afsluiting…..Tot Boys….