Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Voordat de wedstrijd kon beginnen werden Yannick Nagtegaal en Daniel Righard gehuldigd voor hun 250ewedstrijd in het 1eteam van de Warnsveldse Boys. Zij spelen al 10 jaar in ons eerste en zijn van onschatbare waarde voor de Boys. Jongens bedankt en op naar de 500ewedstrijd.

Het was wederom een belangrijke wedstrijd voor de Warnsveldse Boys. De eerste wedstrijd tegen Varsseveld werd kansloos met 6-1 verloren. We wisten dat het anders moest want anders zou degradatie/nacompetitie wel heel dicht bijkomen. Ondanks het belang van de wedstrijd (ook voor de tegenstander) begon de wedstrijd mat. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd maar van echt goed voetbal was geen sprake. Varsseveld was gevaarlijk als zij de lange bal van achteruit konden spelen De Boys kwamen niet echt aan het voetballen toe. Uit een goede aanval scoorde hun nr.9 Cas Kemperman op fraaie wijze met het hoofd, 0-1. Op dat moment hadden zij ook de meeste aanspraak op een voorsprong. Gelukkig gingen de Boys daarna beter spelen en werden er enkele goede aanvallen en kansen opgezet. Stijn Obdeijn werd vastgehouden in het strafschopgebied en benutte, zoals wij dat van hem kennen, de strafschop perfect, 1-1. De rust ging dan ook in met deze gelijke stand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Er was voor beide doelen weinig actie of kansen. In de 70eminuut ging een verdediger van Varsseveld in de fout en duwde hij, onnodig, Stijn onderuit. De goed leidende scheids, van Beek uit Enschede, kon niets anders doen dan de bal weer op de stip leggen. Stijn had geen probleem met dit terechte cadeautje en schoot de bal feilloos in, 2-1 voor de Boys. In de resterende 20 minuten gebeurde er weinig en waren de kansen op 3-1 groter dan de kans op 2-2.

Al met al een belangrijke overwinning. Hierdoor staan wij met 3 andere ploegen nu op 22 punten en staat er 1 ploeg onderaan. We hebben alles nog in eigen hand. Volgende week gaan wij op maandag, 2ePaasdag, uit naar AZC. Het vertrouwen is er en 3 punten mee terug nemen naar Warnsveld zou prachtig zijn!!

Bekijk ook dit keer weer het prachtige foto verslag!!