Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Warnsveldse Boys bekert verder na overwinning op Avanti Wilskracht

Op zondag 14 november trad Warnsveldse Boys aan in het bekerduel tegen Avanti Wilskracht op het sportpark in Enschede.

In de 21e minuut werd een doelpunt van Jarvin de Haan afgekeurd wegens buitenspel maar een paar minuten later werd er vanuit een mooie actie van Jelger Ruikes de 0-1 op het scorebord gezet door een kopbal in de verre hoek van Jesper Nachtegaal.

De mannen van trainer Michel Feukkink en assistent-trainer Michel Oudenampsen waren duidelijk de sterkere ploeg en al snel kon Yanick Nagtegaal de 0-2  binnen koppen.

Met deze stand gingen de ploegen de rust in.

Na de rust ging Warnsveldse Boys gelijk verder met het druk zetten en kon hierdoor in de 46e minuut de 0-3 aantekenen, door een doelpunt van Jarvin de Haan.

Er viel weinig aan te merken op het spel van Warnsveldse Boys. Ondanks de ruime voorsprong bleef het spel aantrekkelijk en in de 59e minuut maakte Jarvin de Haan de 0-4.

In de 63e minuut gaf Stijn Obdeijn een lange bal naar Jarvin de Haan en deze wist de keeper van Avanti met een prachtige actie te passeren en kon hiermee een hattrick op zijn naam zetten.

Eindstand 0-5, een zeer terechte overwinning in een van beide kanten sportieve wedstrijd, waardoor Warnsveldse Boys de volgende ronde van de beker weet te bereiken.

Zondag 21 november spelen de Boys weer competitie,  in Ugchelen tegen Albatross 1 , om 14.00 uur.