Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Voetbaltechnisch nieuws

Voetbalorganisatie

Ondanks Corona hebben we niet stilgezeten. Achter de schermen is er hard gewerkt aan het verder ontwikkelen van onze vereniging. Mooi om te zien dat veel enthousiaste leden hebben laten weten hieraan graag hun steentje te willen bijdragen. Vele handen maken licht werk. 

We hebben besloten dat we de technische commissie anders gaan organiseren. Hierover volgt later nadere informatie. Voor nu kunnen we al melden dat we onze jeugd hebben ingedeeld in een bovenbouw en onderbouw. Daarnaast hebben we per leeftijdscategorie een leeftijdscoördinator gevonden. Hieronder staan de namen van de mannen. Een aantal zijn oude, vertrouwde namen. Anderen zijn nieuw in deze rol.

Totaal coördinator bovenbouw: 

Sven van Beek

Leeftijdscoördinatoren:

JO19: Ronald Schippers

JO17: Gerrit Rensink

JO15: vacature

JO14: Andre Loskamp

JO13: Jan van der Spoel

Totaalcoördinator onderbouw (Wachtkamer t/m JO12): 

Kevin van Kooij

Leeftijdscoördinator onderbouw: 

Koen Stein.

Ondersteuning

Suzanne Halfmouw en Daniëlle Oudenampsen vervullen een rol in de van (organisatorische) ondersteuning en vraagbaak voor de coördinatoren.

Jeugdontwikkelplan

Voor de uitvoering van het Jeugdontwikkelplan zijn Michel Oudenampsen en Michel Feukkink op de trainingsavonden aanwezig om trainers te ondersteunen bij hun trainingen. Doel is trainers en spelers, en daarmee ook onze jeugdspelers op een plezierige manier te helpen met hun ontwikkeling. De eerste positieve resultaten zijn al zichtbaar.

Rol voorzitter TC-bestuurslid TC

Helaas heeft Martijn Jansen laten weten niet meer herkiesbaar te zijn als bestuurslid. Ook stopt hij met zijn werkzaamheden als voorzitter TC. Gelukkig blijft Martijn nog wel zijn voetbalkunsten vertonen bij onze club. Niettemin is het een aderlating. Zijn voetbaltechnische en bestuurlijke kennis en ervaring zullen we missen. 

De rol van voorzitter TC en bestuurslid TC wordt tijdelijk waargenomen door Wouter Brinkman.

Trainers

Goed nieuws is dat van bijna alle teams volgend jaar al een trainer bekend is. Het mooie hierbij is dat dit vaak jongens zijn die in de selectie of oudere jeugdteams spelen. Supermooi dat ook deze groep betrokkenheid toont bij Warnsveldse Boys.

Met deze organisatie gaan we per volgend voetbalseizoen starten. Het zal niet direct allemaal vlekkeloos verlopen, maar we hebben alle vertrouwen in deze enthousiaste, deskundige en betrokken dames en heren die onze jeugd én hun ouders een mooie tijd bij de Boys willen bezorgen.

Vacatures

Ondanks dat het fantastisch nieuws is dat velen zich als vrijwilliger hebben aangemeld, hebben we nog wel een aantal vacatures. Zo zijn we nog op zoek naar een scheidsrechterscoördinator en scheidsrechtersbegeleider. Mocht je ook een rol willen vervullen als vrijwilliger binnen onze vereniging neem dan even contact op met Wouter Brinkman 06-46480256.

Regelmatig zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen op voetbaltechnisch gebied.

Hartelijke groet,

Wouter Brinkman