Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Beste mensen,

De tekst is naar aanleiding van de persconferentie van 14 december 2021 aangepast. Daarnaast is het op zaterdag 8 januari a.s. al mogelijk om te trainen. Geen oefenwedstrijden omdat er dan een aantal weken niet getraind is en er anders sprake is van een verhoogd risico op blessures. 

Trainingsindeling voor 8 januari:

  • Tot en met JO12 van 10:00 tot 11:15 uur
  • JO13 tot en met JO17 11:30 tot 13:00 uur
  • JO19 en zaterdag senioren 13:30 tot 15:00 uur

Teams dienen van tevoren bij hun coördinator aan te geven indien ze hiervan gebruik willen maken. 

De kerstdagen en jaarwisseling naderen en goed om hier even bij stil te staan.

Helaas zorgen de corona-maatregelen ervoor dat er ’s avonds niet getraind kan worden en de wedstrijden voor de A-categorie zijn stilgelegd. Het weekend van 18/19 december zijn er nog wedstrijden en dan starten we de competitie weer in de 3e week van januari. De huidige coronamaatregelen blijven van kracht tot in ieder geval tot 14 januari a.s.. 

Besloten is om de accommodatie te sluiten van 20 december tot en met vrijdag 7 januari. Vanaf zondag 9 januari kunnen de seniorenteams weer trainen en de jeugd overdag vanaf woensdag 12 januari en donderdag 13 januari 

Tot 20 december is het nog mogelijk om op de woensdag en donderdag voor de jeugd en in het weekend voor de senioren te trainen voor zover de planning van de wedstrijden het toe laat. Hiervoor verwijs ik naar het bericht van de TC die eerder op de site is geplaatst (https://www.warnsveldseboys.nl/nieuws/beste-leden/).

Gelet op de corona-maatregelen zal er geen oudejaarsborrel en nieuwjaarsreceptie zijn.

Geniet in de komende weken van het kerstreces en de tijd om in huiselijke kring kerst en de jaarwisseling te vieren met jullie dierbaren. Voor 2022 hopen we in ieder geval op een jaar waarbij volop getraind en gespeeld kan worden.

Hartelijke en sportieve groet, 

Bestuur Warnsveldse Boys

Wilma, Hans, Erik en Bas