Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zoals jullie weten, zijn er gisteren opnieuw de nodige maatregelen genomen omdat het Coronavirus toch weer met een opmars bezig is. Deze maatregelen zijn nodig voor onze gezondheid, maar raken de samenleving diep. Ook raakt het de voetbalsport en dus ook onze vereniging. Hieronder hebben wij de belangrijkste maatregelen voor onze verenging op een rij gezet. Deze maatregelen gaan in op woensdag 14 oktober 2020 om 22.00 uur. 

  • Geen trainingen meer voor volwassenen (boven de 18 jaar)
  • Voor alle leeftijdcategorieën geldt dat er geen wedstrijden worden gespeeld in competitieverband. 
  • Kinderen tot 18 jaar mogen wel sporten in teamverband.
  • Onze kantine blijft gesloten.
  • Kleedkamers en douches worden gesloten.
  • Overleg in bestuurskamer of kantine is mogelijk mits in klein gezelschap (maximaal 4 personen)

Vandaag hebben we besloten dat een extra training of onderlinge wedstrijd op zaterdag is toegestaan, mits we hiervoor het toezicht kunnen regelen. De komende dagen inventariseren we onder de jeugdtrainers de behoefte om onderlinge wedstrijdjes te spelen. Als blijkt dat er voldoende belangstelling is om te trainen op zaterdag, starten we niet eerder dan zaterdag 24 oktober 2020.

De maatregelen gelden vooralsnog voor vier weken, met een evaluatiemoment over twee weken.

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers hebben we toch nog veel wedstrijden kunnen spelen. Hiervoor willen we de vrijwilligers hartelijk danken.

Tot zover onze korte berichtgeving over de Coronamaatregel, maar binnenkort kunt u rekenen op een persoonlijke boodschap van onze voorzitter.

Voor nu wensen wij jullie vooral veel gezondheid toe. 

Hartelijke en sportieve groet,

Bestuur Warnsveldse Boys:

Bas, Wilma, Wouter, Martijn en Hans