Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De JO13-1 heeft zondagochtend op het toernooi bij Concordia Wehl de tweede plaats behaald.

Na een voorzichtige begin eindigde de eerste wedstrijd bij de stand waar de wedstrijd mee begon: 0-0. De tweede wedstrijd werd er met meer lef gespeeld. Er waren kansjes over en weer, maar een afstandsschot van de tegenstander zette te Boys op achterstand. De rug werd gerecht en het team ging er nog eens vol voor. Twee minuten voor tijd werd een van onze spelers keihard gevloerd in het strafschopgebied, maar een strafschop werd niet gegeven.

De derde wedstrijd was tegen een lekker voetballende tegenstander. De ploegen hielden elkaar in evenwicht. Uitgespeelde kansen waren er niet en zo bleef ook deze wedstrijd 0-0.

De vierde tegenstander was een sterke tegenstander, namelijk de kampioen van 2e klasse 6 KNVB. Onze Boys waren sterker en zaten er bovenop. Het spel golfde op en neer. Een mooie aanval werd door de tegenstander gestopt ten koste van een penalty. Feilloos ging de penalty erin. 1-0 voor de Boys. De tegenstander ging harder en harder spelen en ging helaas een paar minuten voor tijd ernstig over de schreef. Na een snoeiharde overtreding op een van onze Boys door drie tegenstanders, werd de wedstrijd afgefloten door de scheidsrechter en de winst was voor de Boys. De enige juiste beslissing die op dat moment genomen kon worden. De wedstrijdleiding maakte er een 2-0 overwinning voor de Boys van.

Gelukkig was er enige tijd om af te koelen en de emoties tot bedaren te brengen.

De laatste wedstrijd was het team klaar om de overwinning te pakken. Vol frisse moed stonden ze aan de aftrap. Er werd goed gevoetbald, ze zaten er bovenop en streden voor elke bal. Die strijd leverde kansen en goals op. Het werd uiteindelijk 3-0. Een zeer verdiende overwinning.

Met een verliespartij, twee gelijke spelen en twee winstpartijen was het genoeg voor een mooie tweede plaats en een bijbehorende beker.

Het seizoen zit er voor het team op. Volgend seizoen wordt het team de JO14-1 in de 2e klasse KNVB spelen. Op naar mooie resultaten en veel spelplezier!