Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De kans dat er aan het eind van het seizoen een KNVB beker staat te glimmen in de prijzenkast van Warnsveldse Boys is na dit weekend met meer dan 70% gedaald.Van de zes teams die in actie kwamen in de 1e ronde van de knock outfase wist er slechts een te overleven.

Van de zes gespeelde wedstrijden werd er niet een gewonnen. Het was dat op zondag Warnsveldse Boys 2, nadat de wedstrijd tegen Witkampers geeindigd was in een 0-0, vanaf de 11 meter kundiger was dan de Larenaren (5-4), waardoor zij alsnog, en voorlopig als enige, de volgende ronde wisten te bereiken.

Dat geluk was op zaterdag niet weggelegd voor de de Boys van de JO 19-2. Ook hun wedstrijd tegen Lochem JO 19-3 , een ware kraker die het aanzien meer dan waard was, eindigde gelijk, 2-2. Echter in het slotstuk bleken de jongens van Guus van der Kleij hun kruit verschoten te hebben, want ze konden nog maar de helft vn de penaltys tussen de palen krijgen (4-2) .Lochem miste niet en bekert dus verder.

Warnsveldse Boys JO 13-1 opende op zaterdag het bekerbal. Hun start was goed, maar na de 1-0 voorsprong liet de achterhoede meerder malen steken vallen en kwam tegenstander Zutphen JO 13-1 met 3 doelpunten langzij. Het leek nog even spannend te worden nadat er 2-3 werd gescoord, maar het betere FC Zutphen gooide daarna resoluut de wedstrijd in het slot en won met 2-5.

Twee teams moesten zaterdag naar Laren en voor beide werd het geen geslaagde dag op het Leussinkpark. De JO 8-2 verloor in een doelpuntenrijke wedstrijd (8-6),En ook bij de wedstrijd van de JO 17 ploegen van Warnveldse Boys en Witkampers werd er flink gescoord. Door de laatste vooral dan. De Boys begonnen nog goed, maar wisten dat niet in de score te vertalen. In de tweede helft incasseerde Mick Duits op zeer ongelukkige wijze en rode kaart. Met de man meer situatie wisten de Larenaren wel raad. (5-1).

Tenslotte trokken de strijders van Warnsveldse Boys 3 zondagochtend naar het Montfertland, alwaar zij bij de slag bij Zeddam “als ware gladiatoren ten onder gingen”.(citaat) (3-0).

Op 17 november komt Warnsveldse Boys 1 in actie voor de beker tegen Barbaros. Dan kunnen de kansen voor Warnsveldse Boys om een KNVB beker te winnen zomaar weer met 100% stijgen.