Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zeven teams van Warnsveldse Boys overleefden de poule fase van de bekercompetitie. Vier spelen zaterdag 19 oktober een wedstrijd in de volgende ronde.Twee teams op zondag 20 oktober

Het eerste elftal komt pas op zondag 17 november in actie voor de beker. Dan is op het Braamveld Barbaros de tegenstander.

Het is een publiek geheim dat veel teams poule fase van de bekercompetitie gebruiken als oefenwedstrijden. Dat is ook heel begrijpelijk, want de maximaal 3 wedstrijden zitten meteen aan het begin van het seizoen.Dan is voorbereiding op de competitie veelal belangrijker als een ronde verder komen in de beker. Er zijn echter 7 teams die daar anders over dachten. Of in ieder geval wel een volgende ronde gaan spelen. Warnsveldse Boys JO 8-2, JO 13-1, JO 17-1 , JO 19-2 en het 1e ,2e en 3e elftal.

A.s. zaterdag 19 oktober spelen vier teams in de volgende ronde. En vanaf nu is het een knock out systeem. Het is dus in die wedstrijd er op of er onder.

Twee teams hebben een uitwedstrijd geloot. En allebei moeten zij naar Laren om tegen de plaatselijke Witkampers aan te treden. De JO 8-2 speelt om 10.00 uur tegen de JO 8-1 van Witkampers  En beide JO 17 elftallen treffen elkaar om 12.30 op het Leussinkpark. Het is de KNVB in deze fase van de bekercompetitie nog gelukt teams aan elkaar te koppelen die in dezelfde klasse spelen. Dus over de kansen valt niet veel te zeggen.

Op het Braamveld komen ook twee teams in actie. De JO 13-1 speelt tegen tegen FC Zutphen JO 13-1 om 10.00 uur . Een echte derby dus. En dat kun je ook wel zeggen van de wedstrijd van de JO 19-2 die tegen de buren uit Lochem moeten aantreden om 11.30 uur.

Ook zondag a.s er er bekervoetbal in Warnsveld. Ditmaal komen de Witkampers uit Laren op bezoek.Hun tweede team neem het op tegen het 2de van Warnsveldse Boys. Wie het 3de elftal vooor de beker in aktie wil zien moet  naar Zeddam, waar het lokale Montferland 2 de tegenstander is.

Kortom, een mooi bekerprogramma voor komende zaterdag en zondag, waar ook nog een paar inhaalwedstrijden op het programma staan. Maar waar de competitie even een weekje vakantie houdt. Dus als je je eigen team nu niet hoeft aan te moedigen, kom onze bekerfighters dan ondersteunen.