Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Koop hier je online lot, als algemene registratie voor de WVB

Zaterdag 19 september jl. ging de landelijke Grote Clubactie van start. Zoals iedereen heeft kunnen vernemen, doet de Warnsveldse Boys dit jaar extra haar best om loten te verkopen voor een nieuw op te zetten Jeugdplan. Daarnaast geeft het onze vereniging in deze onzekere tijden een financiële boost zeker nu de kantine weer gesloten is en de club geen inkomsten kan genereren!

Elk lot telt!! En dat is zeker de afgelopen twee weken met enthousiasme ontvangen én waar wij als commissie erg trots op zijn!! Ondertussen weten wij dat ruim  1000 loten zijn verkocht, met een zeer minimale registratie van de lotenboekjes. Het registreren kan alleen als wij de boekjes van de jeugd ontvangen. Dus lever de boekjes zo snel mogelijk in!! We hebben nog tot 8 november de tijd!!  

We danken jullie allemaal voor deze enorme succesvolle start!!!!

In het kort nog een keer de oproep aan de jeugd en de senioren om de uitdaging aan te gaan zoveel mogelijk loten te verkopen. Wees creatief zeker nu we elkaar niet meer mogen ontmoeten op het sportcomplex. Maak gebruik van je team link en/of de online link.

  • De jeugd tot en met de JO12 verdient een extra zakcentje door zoveel mogelijk loten te verkopen. Eén verkocht lot levert 40 cent op!! Daarnaast een winnend teamprijs voor het team met de meest verkochte loten t.w.v. 100,-!!! Lever deze boekjes zo snel mogelijk in bij je trainer of aan de toezichthouder op dat moment op het veld. Nieuwe boekjes zijn uiteraard verkrijgbaar. Vraag erom.
  • De onderlinge strijd tussen teams vanaf de JO13 tot en met de JO19. Geen individuele prijzen maar een teamprijs voor een teamuitje naar eigen keuze t.w.v. € 300,- en voor het 2e winnende team één t.w.v. € 150,-!!!! Ondertussen is de strijd in volle gang. Houd de JO13-1 de eerste positie vast? Blijf dus registeren met je team link voor de online loten welke verstuurd zijn! 
  • De seniorenteams die zich massaal inzetten om Superloten af te nemen!! Deze teams staan in het daglicht met een foto “Als vrienden van de Warnsveldse Boys”. Dit zijn de volgende teams: Zondag 1, zaterdag 2, Zondag 2, heren 45+, Dames 30+, Dames 1 (en de sponsor, Medline), Zondag 4 en de Walking Football!!!

Tussenstand

Klik hier voor de tussenstand

Communicatie

Door de veranderde en aangescherpte Covid-19 maatregelen zullen wij jullie informeren via de website van de Warnsveldse Boys en daaraan gelinkte sociale media.  Houd dit dus in de gaten. Wij blijven bereikbaar via de-mail: groteclubactie@warnsveldseboys.nl

Tot slot, dank voor jullie enthousiasme en blijf loten verkopen! Wij gaan ervoor, want elk lot telt!

Vriendelijke groet,

Commissie Grote Clubactie