Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Beste mensen,

De kerstdagen en jaarwisseling naderen en goed om hier even bij stil te staan.

Helaas zorgen de corona-maatregelen ervoor dat er ’s avonds niet getraind kan worden en de wedstrijden voor de A-categorie vorige week al zijn stilgelegd. Het weekend van 18 en 19 december zijn er nog wedstrijden en dan starten we de competitie weer in de 3e week van januari. We hopen dat er geen nieuwe corona-maatregelen worden genomen maar we verwachten in de komende weken ook nog geen versoepelingen hoe vervelend dit ook is.

Besloten is om de accommodatie te sluiten van 20 december tot en met zaterdag 8 januari. Vanaf zondag 9 januari kunnen de seniorenteams weer trainen en de jeugd vanaf maandag 10 januari (tenzij er nog niet getraind mag worden na 17 uur; dan starten de trainingen weer vanaf woensdag 12 januari en donderdag 13 januari). 

Tot 20 december is het nog mogelijk om te trainen op de woensdag en donderdag voor de jeugd en in het weekend voor de senioren nog te trainen voor zover de planning van de wedstrijden het toe laat. Hiervoor verwijs ik naar het bericht van de TC die eerder op de site is geplaatst (https://www.warnsveldseboys.nl/nieuws/beste-leden/).

Gelet op de corona-maatregelen zal er geen oudejaarsborrel en nieuwjaarsreceptie zijn.

Geniet in de komende weken van het kerstreces en de tijd om in huiselijke kring kerst en de jaarwisseling te vieren met jullie dierbaren. Voor 2022 hopen we in ieder geval op een jaar waarbij volop getraind en gespeeld kan worden.

Hartelijke en sportieve groet, 

Bestuur Warnsveldse Boys

Wilma, Hans, Erik en Bas