Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Beste leden,

Het is bekend dat het opnieuw geen voetbalseizoen is geworden waarop we hadden gehoopt. We hebben geen competitie gespeeld, nauwelijks getraind, geen gezellige derde helft gehad en elkaar nauwelijks ontmoet op de club. Gelukkig zijn de coronamaatregelen wat afgebouwd. Behalve spelers tot 26 mogen ook de leden van 27 jaar en ouder, onder voorwaarden, weer trainen. Van deze mogelijkheid maken jullie optimaal gebruik en dat is mooi om te zien.

We begrijpen dat jullie blij zijn om weer te kunnen voetballen. We hebben echter signalen ontvangen dat er leden zijn die nonchalant omgaan met de coronamaatregelen. Dit is niet alleen jammer, maar ook onverstandig en onverantwoord. Immer het coronavirus is nog niet weg.

Wij roepen jullie dus op om de coronamaatregelen in acht te nemen. Niet alleen om jezelf, maar ook om mensen in je omgeving te beschermen tegen het virus. 

Dit betekent dat het verzamelen nabij het rookhok vooraf gaand en na de training niet is toegestaan. Ook is het niet toegestaan om na afloop van de training, onder het genot van vaak een alcoholische versnapering, met je teamgenoten na te praten. Na de training verlaat je direct onze accommodatie. Dat is niet leuk, maar het is wat het is!

Respect!

Wij nemen de coronamaatregelen serieus. Daarom zijn er dagelijks coronacoördinatoren aanwezig. Wij roepen jullie op om aanwijzingen van de clubgenoten direct op te volgen en hen met respect te bejegenen. Wees je ervan bewust dat zij eraan bijdragen dat jullie veilig en verantwoord kunnen voetballen. Een respectvolle houding jegens elkaar en omgeving is een belangrijke waarde van onze vereniging. Houd je hieraan! 

Wij vertrouwen erop dat jullie je gezonde verstand gebruiken en de coronamaatregelen naleven. Samen zijn we de Boys. Dank voor jullie medewerking.

Mochten jullie hierover vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten. Je kunt hiervoor contact opnemen met Bas de Bruin (06-10983350) Wouter Brinkman (06-46480256).

Bestuur Warnsveldse Boys.