Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De Warnsveldse Boys zoekt voor de pupillenteams JO8 tot en met JO12 voor het nieuwe seizoen enthousiaste trainers (m/v) die met plezier en respect onze spelers willen begeleiden.
Voor het nieuwe seizoen zoeken we nog steeds enthousiaste trainers die met plezier en respect onze spelers willen begeleiden. Dat hoef je niet allemaal zelf te doen. Wij starten dit seizoen met de ontwikkeling van nieuw jeugdbeleid en twee trainers van ons eerste elf hebben de nodige stappen genomen en tijd en aandacht besteedt aan het ontwikkelen van ons jeugdbeleid.Komend seizoen zullen zij veel op het veld te vinden zijn om de trainers te ondersteunen. 
Er worden nog (extra) trainers gezocht voor de Wachtkamer, de JO8-1, de JO9-3 (donderdag), de JO10-2 en de JO10-4, de JO11-1 en de JO12-2.
Het wordt elk jaar lastiger om de trainersstaf in te vullen. Het is belangrijk om in het belang van de kinderen en de club om een bijdrage te leveren. Geen trainers betekent dat er niet getraind kan worden en dat is een scenario wat we allemaal niet willen. Het is een kleine tijdsbesteding als we de last gezamenlijk delen.
Het komende seizoen (2020-2021) kun je als trainer het volgende verwachten;

  • Er is iemand die je aan geschikt trainingsmateriaal helpt.
  • Ondersteuning op verzoek.
  • Een coördinator voor al je vragen waar je zelf niet uitkomt.
  • Voldoende trainingsmateriaal per veld.

Heb je interesse?Heb je interesse om dit seizoen trainer te worden? Jezelf aanmelden als trainer kan: stuur een mailtje naar jeugd@warnsveldseboys.nl.Ook eventuele vragen kun je via dit e-mailadres stellen.
Ook voor assistent-trainers en leiders is zeker nog plek. Dus wil je als vrijwilliger in actie komen voor onze mooie voetbalvereniging? Stuur een mailtje naar het algemene mailadres van de vereniging of naar bovengenoemde e-mailadres.