Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Warnsveldse Boys behoudt de aansluiting met de top door een overwinning op SV Vaassen. In de 15e minuut was het Jarvin de Haan die met een geweldig schot de 1-0 op het scorebord aantekende, maar Vaassen wist in de 32e minuut de gelijkmaker te maken. De Boys uit Warnsveld speelden een wat rommelige 1e helft en gingen dan ook met een 1-1 stand de rust in.

Na de rust kwam Warnsveldse Boys wat sterker terug, en hoewel het spel hier en daar nog wat rommelig oogde, wist de ploeg  wel op voorsprong te komen in de 68e minuut. Een knappe goal van  Jesper Nachtegaal  die al  vallend de bal in het net achter de keeper wist  te koppen.

Vaassen kreeg ook nog wat  kansen maar wist deze niet te benutten  en in de 90e minuut besliste Koen Eitjes de wedstrijd door de 3-1 te maken.

Zondag 31 oktober wacht de derby tegen de koploper AZC, om 14 uur op het Sportcomplex Hanzepark in Zutphen.