Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zondag 10 oktober waren de mannen van Colmschate ’33 te gast op het sportpark van de Warnsveldse Boys, en waar het team van Michel Feukkink vorige week achter de feiten aan rende, waren ze zondag vanaf de eerste seconde de bovenliggende partij.

Toch kwam het pas tot een scoren in de 30e minuut, en wist Jarvin de Haan het net achter de keeper van Colmschate te vinden, 1-0.

Warnsveldse Boys bleef de druk houden en zo kwam het dat Matthias Hoorn in de 45e minuut de 2-0 op zijn naam kon zetten.

Ook na de rust waren de spelers uit Warnsveld de sterkere ploeg maar wisten een paar grote kansen niet te benutten.

Pas in de 83e minuut was het Wout Ridderbos, later uitgeroepen tot Man of the Match, die na een sterke aanval van de Warnsveldse Boys, de 3-0 op het scorebord kon bijtekenen.

De Warnsveldse mannen hebben geen seconde de wedstrijd uit handen gegeven, en wisten door hard werken en goed samenspel de tegenstander leeg te spelen.

Volgende week zondag, 17 oktober, speelt  de Warnsveldse Boys tegen ABS , in Bathmen, om 14.00 uur.