Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zondag 28 november speelde Warnsveldse Boys tegen WWNA, de op dat moment ongeslagen  nummer drie van de competitie.

Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd was Warnsveldse Boys oppermachtig en was het duidelijk dat de mannen van Michel Feukkink geen genoegen zouden nemen met minder dan drie punten. Het team was continue in beweging  en domineerde het spel.

Desondanks viel het eerste doelpunt pas in de 28e minuut; Jarvin de Haan haalde met zijn linkerbeen meedogenloos uit en de bal verdween hard in de bovenhoek achter de doelman van WWNA.

Een knappe redding van Erik Wijnbergen  aan Warnsveldse kant in de 43e minuut voorkwam vlak voor de rust een gelijkspel. Een paar minuten later was er nog een grote kans voor WWNA, waarbij het onduidelijk was of de bal over de lijn ging of niet, maar de scheidsrechter gaf aan dat er geen score was en floot af voor de rust.

De tweede helft gingen de mannen uit Warnsveld verder met het goede en snelle  spel, en al snel wist Jesper Nachtegaal na een schitterende aanval de bal in het net van WWNA te krijgen. Deze werd echter afgekeurd wegens vermeend buitenspel.

Niet veel later wist Koen Eitjes op slimme wijze buitenspel te ontlopen en mocht de 2-0 op zijn naam zetten.

WWNA had weinig in te brengen en in de 86e minuut scoorde Koen Eitjes met een geweldig mooie stiftbal de 3-0.

Het was 90 minuten genieten van een dominant en creatief Warnsveldse Boys. Een knappe teamprestatie zorgde voor een dik verdiende overwinning.