Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Op de zaterdagen in januari in het nieuwe jaar is er een beperkte mogelijkheid om bij Warnsveldse Boys oefenwedstrijden te spelen. Uiteraard alleen als de weeromstandigheden dit mogelijk maken. In de praktijk kan er op kunstgras altijd gespeeld worden behalve als er sneeuw is gevallen.

Op 11 en 25 januari kan er gespeeld worden tussen 10.00 uur en pakweg 15.30 uur (het streven is dat er voor de wedstrijden geen lichten aangestoken hoeven te worden) . Op 18 januari zijn er kleedkamers en velden beschikbaar vanaf 13.00 uur.

Inmiddels zijn alle 1e pupillen en juniorenelftallen benaderd omdat zij bij het reserveren van velden voorrang hebben gekregen. Ook andere teams kunnen vanaf nu  veldruimte reserveren daar waar dat nog mogelijk is. Wie het eerste komt…

Een reservering is pas definitief vastgelegd als ook de naam van een tegenstander ingevuld kan worden. Reserveren kan bij wedstrijdsecretaris Andre Loskamp, tot uiterlijk 20 december a.s.

De wedstrijdsecretaris zorgt alleen voor het inplannen van de wedstrijd. De afspraken met de tegenstander zullen door het team zelf gemaakt moeten worden. De wedstrijdsecretaris zal wel proberen voor elke definitief vastgelegd wedstrijd een scheidsrechter te vinden. Maar het is mogelijk dat ook dit door het team zelf verzorgd moet worden.

Voor de zondagen in januari gelden voor de senioren dezelfde regels.

Tenslotte; het is niet helemaal uit te sluiten dat er in januari nog competitie- of bekerwedstrijden ingehaald moeten worden. Mocht dat het geval zijn dan zal in dat geval de daar geplande oefenwedstrijd moeten wijken.

Helaas zijn de vastgelegde oefenwedstrijden niet te zien in voetbal.nl Uiterlijk 31 december wordt aan de hand van de vastgelegde reserveringen een overzicht gemaakt van te spelen wedstrijden. Deze wordt op de website gepubliceerd.