Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

spIJS is de nieuwe shirtsponsor van de Jo10-1, op de foto staat Silvijn samen met zijn moeder, eigenaar van spIJS.Wij hopen dat de competitie snel weer van start gaat zodat Silvijn samen met zijn team genootjes de nieuwe shirts kunnen dragen.
Wij danken spIJS voor de sponsoring.https://www.spijs.net/

Helaas hebben we vanaf 17 oktober de deuren weer moeten sluiten…. Maar u kent ons, we bedenken dan gewoon andere dingen die WEL mogen!
Zo kunt u iedere dag kopjes koffie en thee bij ons ophalen, een lekkere lunch meenemen naar huis, High Tea’s en Proeverijtjes bestellen op verjaardagen, een ovenschotel bestellen als u geen zin heeft om te koken en alles van de diner kaart bestellen voor maar €9,95!
Ook organiseren we momenteel workshops voor kinderen t/m 12 jaar en kinderpartijtjes! Houd onze facebookpagina en Instagram goed in de gaten of kijk op de posters op het bord voor alle nieuwe activiteiten en menu’s

Blijf gezond en let op elkaar
Lieve groeten team spIJS

Welkom bij het aller leukste plekje van Warnsveld; spIJS!
In spIJS maken wij iedere dag voor jullie de aller lekkerste taarten, goede koffie’s, lunches en avondmaaltijden. En achter de ijsvitrine scheppen we het aller lekkerste ambachtelijke ijs voor jullie.
Bij spIJS zorgen wij voor een moment van ontspanning en aandacht, zowel voor onze deelnemers alsook voor onze klanten. Ga lekker onderuit zitten, geniet van elkaar en neem even een momentje voor jezelf of elkaar.

spIJS is een maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat bij ons deels mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met bijzondere kwaliteiten, ieder met een eigen verhaal. Samen gaan we op zoek naar onze talenten en hoe we die in kunnen zetten om overal steeds een beetje beter, handiger of vertrouwder in te worden. Dit doen we met rust, aandacht, vertrouwen in elkaar.