Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Aanpassing horeca/prijzen

Zoals in de nieuwsbrief van eind augustus 2022, waarbij de prijzen zijn aangepast per 1 september 2022, ontkomen we helaas niet aan het doorvoeren van een prijsstijging op een aantal producten omdat de inkoop fors duurder is geworden. Voorbeeld hiervan is tapbier waarbij de inkoop 11% is verhoogd door Heineken.

ProductOudNieuw
Tapbier Heineken€ 2,25€ 2,50
Kan tapbier Heineken€ 13,50€ 15,00
Tapbier Birra Moretti€ 2,50€ 2,75
Speciaal bier fles (b.v. Herfstbok)€ 2,50€ 2,75
Blikje Bacardi/Malibu€ 3,00€ 3,25
Mini loempia’s 12 stuksnieuw€ 3,50
Grote loempianieuw€ 1,00

De prijswijzigingen zullen woensdag 1 maart a.s. ingaan.

Ledenwerving

We zijn met een werkgroep gestart om een plan voor ledenwerving uit te werken. We verwachten vanaf maart 2023 te starten met verschillende acties en activiteiten. Hierover volgt meer informatie zodra het plan gereed is.

Verbouwing

Veel leden zijn geïnteresseerd in de stand van zaken rond de verbouwingsplannen. Het proces van de bouwvergunning en omgevingsvergunning heeft de nodige energie gekost maar de verwachting is dat we eind maart meer weten of de vergunningen zijn verleend. De financiering kan pas afgerond worden als de vergunningen voorhanden zijn en er zijn nog een aantal andere acties, zoals obligatieverkoop, acties etc., die gestart moeten worden zodra er een definitief besluit is genomen.

Er zal, indien definitief besluit is genomen, een overeenkomst met bouwbedrijf Geers en installatiebedrijf Kimenai worden gesloten. In het kader van “managen van verwachtingen” kan er pas gestart worden als de benodigde materialen voorhanden zijn. De inschatting is dat de levertijden rond de vier maanden bedragen.

Er zal nog een extra ALV plaatsvinden om de leden bij te praten op het moment dat alle relevante informatie beschikbaar is en wanneer er naar verwachting gestart kan worden met de bouwwerkzaamheden.

Tot slot

Het seizoen is nog in volle gang maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al volop bezig. In de komende maanden zullen nog de nodige leuke activiteiten worden georganiseerd. Houdt hiervoor de social media goed in de gaten !

Bas, Wilma, Jan en Erik