Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Korte terugblik op afgelopen periode

Op 2 juli jl. was de afsluiting van het seizoen met een prachtige jeugddag die georganiseerd was door de 1e selectie. Fantastisch om te zien dat zoveel jeugd plezier beleefd aan sport en spel. De dag werd afgesloten met een gezellige pubquiz en aansluitende feestavond met live muziek. Dank aan de 1e selectie en activiteitencommissie voor het organiseren van de geslaagde seizoensafsluiting, klasse.

Mooi om te zien is dat leden de clubavond ook in de zomerperiode graag bezoeken om nog even te voetballen of een drankje te doen. Het is en blijft een gezellige ontmoetingsplek bij de Warnsveldse Boys.

Start seizoen 2022-2023

Op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief zitten we nog in zomerreces. Het nieuwe seizoen nadert echter met rasse schreden en in augustus zullen de trainingen weer worden hervat. De Technische Commissie zal jullie hierover nader informeren.
We gaan het seizoen starten met 18 jeugdteams, 5 seniorenteams zondag, 2 seniorenteams zaterdag en 2 damesteams op zondag. Daarnaast is er een 45+ team, dames 30+ en een Walking Voetbal team die op de vrijdagavond actief zijn. Het bekerprogramma start op 3 september a.s..

Helaas hebben de nodige leden door uiteenlopende redenen afscheid genomen van de Warnsveldse Boys c.q. zijn gestopt met competitievoetbal. Het bestuur is druk bezig om een uitgebreide ledenwerving op te starten. Mocht je hierover ideeën hebben c.q. wil je hierover meedenken laat het een van ons dan even weten want alle hulp is welkom!

Voor senioren die gestopt zijn vanwege de belasting van het competitie model biedt de 45+  wellicht een uitkomst. Hier staat training en gezelligheid, lekker in beweging blijven, voorop. En dat op de vrijdagavond! Op onze website kun je binnenkort meer informatie vinden over de opzet van 45+ voetbal.

Op zondag 7 augustus speelt ASV De Dijk (4e divisie) om 14:30 uur een oefenwedstrijd tegen AZC Zutphen op ons sportpark. In de afgelopen jaren heeft ASV De Dijk hun trainingskamp bij ons gehouden en een oefenwedstrijd gespeeld tegen onze 1e selectie. Helaas paste dit niet in de voorbereiding van de 1e selectie en hebben ze AZC Zutphen benadert om deze wedstrijd te spelen. I.v.m. onderhoud aan de velden is verzocht of de wedstrijd bij ons gespeeld kan worden en daarmee hebben we ingestemd. Volgend jaar zal de 1e selectie zijn uiterste best doen om een oefenwedstrijd tegen ASV De Dijk in het programma in te passen.

Noteer zaterdag 27 augustus a.s. alvast in de agenda voor de aftrap van het nieuwe seizoen. Nadere informatie en persoonlijke uitnodigingen volgen binnenkort.

Vrijwilligers

Een vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Een aantal hiervan hebben aangekondigd aan het einde van het seizoen 2022-2023 te stoppen. In de komende periode zullen we ons best doen om de aanstaande vacatures tijdig in te vullen zodat er sprake kan zijn van een soepele overgang.

Mocht je op voorhand wat voor de club willen doen dan is dat natuurlijk supermooi ! Neem even contact op met een van de bestuursleden om hierover in gesprek te gaan. We willen graag weten waar je energie van krijgt en graag zou willen doen binnen onze prachtige vereniging.

Verbouwing

Op 11 april jl. heeft de Algemene Leden Vergadering akkoord gegeven op de voorliggende verbouwingsplannen. De afgelopen periode is nodig geweest om de nodige details verder uit te werken. De bouwvergunning is eind juli ingediend, de doorlooptijd zal zeker drie maanden in beslag nemen.

Een aantal landelijke problemen zoals gespannen arbeidsmarkt en stijgende rente hebben impact op onze verbouwingsplannen. De komende periode zal gebruikt worden om te kijken hoe we hier verantwoord mee kunnen omgaan.


Gezocht vrijwilligers voor PR en communicatie

Het bestuur is op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen op het gebied van PR en communicatie.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die een of meerdere taken willen vervullen:

  • Schrijven van teksten voor social media
  • Onderhouden van contacten met de pers
  • Eigentijds communiceren via social media en affiniteit hiermee
  • Plaatsen van content op de website en social media
  • Meedenken over hoe we de verschillende doelgroepen het beste kunnen betrekken bij de vereniging

Wenselijk is dat we het bestuur versterken met een vrijwilliger die PR en communicatie in zijn portefeuille heeft. Als dit teveel gevraagd is dan kunnen we ook afstemmen dat een van de bestuursleden contact onderhoud, vanuit portefeuillehouderschap PR en communicatie, met de PR en communicatiecommissie.

“Kom op die Boys Als je snel wilt gaan, ga alleen.
Als je ver wilt komen, ga dan samen.”

Voel je hier iets voor en wil je de vereniging ondersteunen, neem dan contact op met Bas de Bruijn (voorzitter Warnsveldse Boys) via voorziter@warnsveldseboys.nl of 06-10983350.

Zie ook de vacature op de website:


Nieuwsbrief

Het bestuur is voornemens om minimaal 1 x per 2 maanden een nieuwsbrief te sturen naar de leden.

Voor nu wensen we jullie nog een fijne zomerperiode toe en tot spoedig ziens op sportpark ’t Braamveld.

Bestuur Warnsveldse Boys
Bas, Wilma, Jan en Erik

Contactgegevens