Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Sluiting accommodatie tijdens feestdagen

Er staan de nodige feestdagen voor de deur. Hierbij informeren wij jullie over de data dat het complex gesloten is en er op deze dagen ook niet getraind kan worden:

  • Donderdag 27 april (Koningsdag)
  • Donderdag 4 mei (Dodenherdenking): trainen mogelijk vanaf 20:30 uur en kantine open vanaf 20:30 uur.
  • Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag)

Ledenwerving

Er is hard gewerkt aan een aantal acties voor de ledenwerving:

  • Zaterdag 6 mei Vriendinnendag en Reünietoernooi.

LET OP: het Reünietoernooi is natuurlijk ook voor spelende leden van de WvBoys!. Opgave noodzakelijk, klik hier.

’s Avonds is er een feestje die voor alle leden toegankelijk is.

  • Zaterdag 3 juni: Open dag voor jeugd.

Duurzame Verbouwing

Donderdag 13 april jl. is de bouw- en omgevingsvergunning verleend en dat is een belangrijke mijlpaal. Het bestuur zal i.s.m. stuurgroep aan planning maken voor de komende periode zoals financiering, obligatieverkoop, acties etc., die gestart moeten worden. Allereerst zal op basis van o.a. de financiering en laatste financiële inzichten besloten worden of we de verbouwingsplannen doorzetten.

Er zal, indien er een definitief besluit is genomen, een overeenkomst met bouwbedrijf Geers en installatiebedrijf Kimenai worden gesloten. In het kader van “managen van verwachtingen” kan er pas gestart worden als de benodigde materialen voorhanden zijn. De inschatting is dat de levertijden rond de vier maanden bedragen.

Er zal nog een extra ALV plaatsvinden om de leden bij te praten op het moment dat alle relevante informatie beschikbaar is en wanneer er naar verwachting gestart kan worden met de bouwwerkzaamheden.

23 april supportersfeest

Op 23 april a.s. om 14:00 uur speelt het 1e elftal tegen Wijhe. Aansluitend is een supportersavond met zanger georganiseerd door eerste elftal. Kom allemaal om onze mannen te steunen en feestje met hun te vieren.

Tot slot

Het seizoen is nog in volle gang maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al volop bezig. In de komende maanden zullen nog de nodige leuke activiteiten worden georganiseerd. Houdt hiervoor de social media en de website goed in de gaten!

Bas, Wilma, Jan en Erik

PS Contactgegevens kun je hier vinden.