Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Nieuwe start JO13-1,

De zomervakantie is voorbij en de start van een nieuw voetbalseizoen gaat beginnen en wat voor een start, voor de meeste jongens een stap naar de hogere school en voetballen op een groot veld.

Met een paar nieuwe spelers erbij gaan de trainingen van start onderleiding van Prince en Jarno en de lat word direct hoog gelegd door 3x te trainen in de week om de conditie goed op te bouwen.

Op woensdag 28 augustus stond de eerste oefenwedstrijd op het programma, uit tegen Pax. Wat net als de boys uit gaat komen in de eerste klasse, een leuke gelijk opgaande wedstrijd eindigt in een 1-1 gelijk spel.

Na wat trainingen en de presentatiedag bij de Warnsveldse Boys staan er in ander halve week tijd, 3 bekerwedstrijden op het programma tegen teams die uitkomen in de 2de klasse, een klasse waar onze boys niks te zoeken hebben,  blijkt uit de 3 overwinningen 9-0 winst tegen azc,  8-0 winst tegen eefde en de 11-0 overwinning tegen fc zutphen hierdoor een ronde verder in de beker waar we zeker te maken gaan krijgen met een sterkere tegenstander. 

Nu is de voorbereiding voorbij en start aankomend weekend de competitie met een thuiswedstrijd tegen Rdc uit deventer om 8.30 dus mocht u wakker zijn kom eens een kijkje nemen bij de jo13-1