Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Voor de wedstrijd van Warnsveldse Boys zat 3 – Oeken 3, mochten de toppers van zaterdag 3 op de foto met de nieuwe shirtsponsor.

Sinds kort is Dolphin Technical Advices BV, bordsponsor ,vlag sponsor en ledenpas sponsor van de Warnsveldse Boys, wij willen Gert hendriks bedanken voor de sponsoring bij de mooiste club van Warnsveld 
 

Dolphin Technical Advices BV Dolphin veelzijdig klussenbedrijf en voert bijna alle klussen uit in en om uw huis en/of bedrijf.  
 

Ook voor vastgoedbeheer kunt u bij Dolphin terecht.   

Ons werkgebied is heel Nederland.

En In Zwolle, Vorden, Wichmond voeren wij het onderhoud aan appartementen en woningen uit voor vastgoed investeerders.   

Daarnaast verhuren wij: aanhangers ( open en  met huif), hakselaars tot een diameter van 100 mm (de grote hakselaar met trekker alleen met personeel voor de bediening), kamersteigers, rolsteiger (eventueel met dak uitbouw console).  

Wij zijn gevestigd aan de Zonnehorst 12,  op het industrieterrein De Revelhorst. 

De reden dat Dolphin de Warnsveldse Boys sponsort is het “warm bad” gevoel dat de vereniging uit straalt en de aandacht voor sociale aspecten.   

Op vertoon van de ledenpas van de Warnsveldse Boys  krijgen leden korting op het uurtarief en doneert Dolphin een klein percentage van de kosten van gebruikt materiaal aan de vereniging.  

Dit is een geheel nieuwe wijze van sponsoring, want zowel de klant als de vereniging hebben voordeel op deze manier.  

Voor meer info kunt u mailen naar: info@dolphin-ta.com