Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Op zaterdag 2 november jl. is de streekderby van het 1e herenteam tegen AZC gespeeld. De opzet om deze wedstrijd op zaterdagavond te spelen leverde een overweldigende hoeveelheid toeschouwers (circa 1.000) op. De ambiance was fantastisch en werd ingeluid met vuurwerk. Voor de duidelijkheid goed om te vermelden dat het bestuur niet op de hoogte was van het afsteken van vuurwerk. De wedstrijd werd in het voordeel van de Boys beslecht en dat was lang geleden.

Het was een fantastische avond waar veel mensen genoten hebben van de wedstrijd en daarna ook nog genoten hebben van de gezelligheid na de wedstrijd. Mooi om te zien dat zo’n avond een bijdrage kan leveren aan de onderlinge verbinding zowel binnen als buiten de vereniging. Fijn dat deze avond verder geen incidenten hebben opgeleverd. 

Helaas kwam het ons wel te staan op een waarschuwing voor het drinken van alcoholische dranken langs te lijn. We hebben als bestuur de nodige mensen hierop aangesproken maar dit was gelet op de grote schare aan mensen onbegonnen werk. 

Daarnaast heeft de aanklager onderzoek gedaan naar het afsteken van vuurwerk. Ofschoon wij direct na het eerste vuurwerk iedereen verzocht hebben hier direct mee te stoppen hebben we hier een boete aan overgehouden. We gaan nog met de KNVB in overleg over de toonzetting in de brieven die wij mochten ontvangen.

Het moge duidelijk zijn dat het nuttigen van alcoholische drank langs de lijn absoluut niet getolereerd kan worden en dat vuurwerk niet is toegestaan.