Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Mathijs Voskamp , hij wil graag het volgende van jou weten.

1. Wat zijn je ambities met de teams waar jij je volgend seizoen mee bezig houd ? 

Ik ga komend seizoen als trainer verder bij de JO13-1. Vorig seizoen heb ik met de O12 gewerkt en dat smaakte naar meer. De eerste seizoenshelft zijn we derde geworden. Ik hoop dat we volgend seizoen die lijn kunnen doortrekken. 

Met zaterdag 3 zijn we vorig seizoen al een fanatieker gaan trainen en ons spel werd ook steeds beter. Met de nieuwe spelers gaan we het ongetwijfeld een stuk beter doen dan vorig seizoen! 

2. Binnen welk team ben je actief en in welke rol?

Ik train nu de JO12-1 en ga volgend seizoen met de toppers mee naar de O13-1. 

Ook trainde ik afgelopen seizoen zaterdag 3. We zijn een echt vriendenteam geworden, komend seizoen ga ik er zelf ook weer wedstrijden in spelen. 

3. Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen? Ongeacht het resultaat op zaterdag was de derde helft altijd dik in het voordeel van ons. Daar heb ik mij prima in vermaakt. 

Ik vond de zaterdagen het mooist. Twee wedstrijden coachen en dan gezellig afsluiten met de jongens.

4. Wie of wat binnen de club miste of mis je het meest tijdens de lockdown?

Een hoop jongens van het derde zie ik ook buiten de voetbal om. Toen ik vorige week weer de JO12-1 was ik erg blij dat we weer konden beginnen dus dat heb ik het meest gemist. 

5. Wie of wat buiten de club miste of mis je het meest tijdens de lockdown?

Ik ging eerder elk weekend naar Eagles en Feyenoord. Dat mis ik echt, ik ben bang dat ik daar nog een hele poos op moet wachten. 

6. Ben je al wezen trainen en zo ja, hoe is dat bevallen? Zelf beginnen wij woensdag weer. Ik ben bang dat er aardig aan de conditie gewerkt moet worden. 

7. Wat is het 1e wat je gaat doen als alles weer een beetje normaal is?

Met het derde weer een avondje stappen. Dat is al veelste lang geleden!

8. Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles! 

Dit seizoen heeft de O12-1 echt heel goed voetbal laten zien. Ik vind dat zij allemaal een plekje verdienen in mijn team. Aangevuld met de kantine helden van zaterdag 3 (Bart Korenblik en Matthijs Voskamp) 

IMG_5831.jpeg

9. Nu het normale leven heel langzaam op gang komt, heb je nog een tip of advies voor de lezers? 

Ga als eerst de dingen doen je het meest gemist hebt. Maar blijf wel goed op jezelf letten. 

10. Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

Ik kies Jaimy Verhoef en mijn vraag is: Hoe ziet jou perfecte derde helft er uit?