Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Merthijn Kaslander, hij wil graag het volgende van jou weten.

  1. Sta je al onder contract bij het 2e elftal? Zo ja, tot wanneer loopt jouw contract? 

Ik sta inderdaad onder contract bij het tweede elftal. Mijn contract loopt pas af als het niveau van zondag 2 hoger is dan van zondag 1, waarschijnlijk ben ik dus 2021-2022 contractvrij. 

  • Binnen welk team ben je actief en in welke rol?

Ik voetbal momenteel bij de JO19-1, ik speel daar centraal achterin of linksback. Af en toe mag ik de bank ook warmhouden. 

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

Het leukste vond ik na de wedstrijden, we bleven regelmatig hangen bij de club om met z’n allen wat te drinken. Het hele team, en de trainers, waren dan aanwezig, dit was heel gezellig altijd. 

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Ik vind het natuurlijk jammer mijn teamgenoten niet meer te zien, zeker omdat volgend jaar het team opgesplitst word. De helft blijft bij de JO19 en de rest gaat over na de senioren. Het is jammer dat we nu niet meer met elkaar kunnen voetballen. 

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Mijn familie en vrienden mis ik erg op dit moment. Het is jammer dat je niet meer met z’n allen bij elkaar kan zijn.  

  • Ben je al weer wezen trainen en zo ja, hoe is dat bevallen?

Wij hebben al weer een aantal trainingen gehad, dit was wel wennen. De eerste ballen gingen dan ook over het vangnet, maar dat was te verwachten. Verder was het leuk alle jongens weer te zien. 

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als alles weer een beetje normaal is?

Op bezoek bij alle familie die ik niet heb kunnen zien en weer met vrienden afspreken. 

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles! 

Ik denk dat wij op dit moment een heel goed team hebben met veel potentie. In het afgelopen jaar zijn wij als team erg gegroeid, de trainers hebben hier een grote rol in gespeeld. Ik zou dus niks aan dit team willen veranderen, wel zou ik graag Nick Horst en Jelle Nijstad als ballenjongens willen toevoegen. 

  • Nu het normale leven heel langzaam op gang komt, heb je nog een tip of advies voor de lezers?

Natuurlijk is dit een periode waar we veel leuke dingen niet kunnen doen, maar bekijk het ook vanuit een ander perspectief. Gebruik deze tijd om andere leuke dingen te doen of nieuwe vaardigheden te leren. Elk nadeel heb z’n voordeel. 

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

Ik kies Jelle Nijstad: 

Wanneer ga je de overstap maken van het zaterdag voetbal naar de grote jongens op zondag?