Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Wij zijn er klaar voor, jullie ook? Leuk dat velen van jullie zo enthousiast zijn over het deelnemen aan  de Grote Clubactie. Inmiddels zijn alle teams geïnformeerd, lotenboekjes uitgedeeld en codes per team zijn beschikbaar. Er worden veel goede acties uitgezet! Dank jullie wel hiervoor!!

Iedereen weet dat ondanks de Coronatijd sportclubs het erg zwaar hebben, gelukkig zijn de poorten van onze vereniging weer open. Samenhorigheid, teamspirit, trainingen en wedstrijden zijn weer opgestart. Toch is alles nog net even anders. Veel sportverenigingen hebben het op dit moment zwaar doordat inkomsten voor de verenigingen uitblijven. Meer dan ooit heeft ook onze vereniging extra inkomsten nodig om mooie doelen te kunnen blijven realiseren. Daarom is het van belang nu in actie te komen. Ben jij ook klaar voor de start!

Steun jouw vereniging met een lot(en) of Superlot! 

Door bovenstaande QR-code te scannen neemt u voor de vereniging een lot af. De kosten voor een lot zijn €3,00 waarvan 80% rechtstreeks naar de club gaat.

Vragen? Wij zijn wij te bereiken via e-mail: groteclubactie@warnsveldseboys.nl of spreek ons aan op het veld. Tot slot, wie zijn wij? Wij zijn: Annette (JO13-1), Arianda (JO13-1/JO17-1) en Sarah (JO13-1/JO15-1). Wij hebben hierin het voortouw genomen om van deze actie een succes te maken en zo onze vereniging een extra boost te geven. Echter dit kunnen we niet alleen. We moeten met z’n allen de schouders er onder zetten. 

Groet, Annette Brinkman * Arianda Duschka * Sarah Reijenga 

 20 september 2020