Vandaag, 28 september, spelen we thuis tegen Pax.

We spelen nog altijd zonder Mick en Kas die door een uitwisseling met school in het buitenland zijn. (Indonesië en Polen)

We beginnen vandaag prima, zetten druk wanneer het kan/moet en verstoren de opbouw van hun laatste linie.

Dit leidt in de 2e minuut tot een prima aanval en een goed schot van Djelano.

De tegenstander is wakker en schakelt een tandje bij en wordt wat feller in de duels . Wij hebben even geen antwoord en zijn bij momenten te laat en te slap waardoor we de overhand wat verliezen.

Ondanks dit staan we vooral achterin goed opgeteld en geven niets weg. De spits wordt prima uit de wedstrijd gehouden door Koen die hem voortdurend de baas is.

Ook wij hebben moeite met het vinden van de aanval, echter in 25 e minuut krijgt Tijl de bal, geeft deze strak voor en mist de goed mee gelopen Nino de bal op een haar.

In de rust over korter op de man zitten, druk op de bal en vooral rust aan de bal gesproken, zodat we weer aan voetballen toe zouden komen.

De jongens pikken het goed op want in de 41 minuut is er een prima actie tussen Nino en Djelano die helaas niet uitmond in een goal.

In de 49e minuut moet Tijl er geblesseerd af en Samuel vervangt hem.

We blijven hard werken en creëren diverse kansjes, maar paal en lat en de keeper van Pax behoeden ons van een verdiende voorspong.

In een hard duel wordt Olivier hard op zijn knie geraakt waardoor deze niet verder kan en zich moet laten vervangen door Kamil.

In de 72e minuut krijgt Djelano de bal aangespeeld , omzeilt een verdediger en schiet de bal perfect over de keeper. Helaas spat de bal via de onderkant van de lat weer uit de goal.

Pax blijft hopen op een goal en zetten wederom druk op onze achterhoede. Toch kraakt deze niet en houden ze prima stand.

In de 79e minuut krijgt Pax de bal op de linkenflank van het middenveld en wordt hun opkomende middenvelder aangespeeld. Deze draait naar binnen en schiet van +/- 25 meter de bal in de linkerbovenhoek, onhoudbaar voor onze keeper Stefan.0-1.

In de laatste minuut en de drie minuten blessure tijd zetten we nog een keer alles op alles en sturen we iedereen naar voren.

In de laatste aanval weet de keeper van Pax met een uiterste poging de bal na een flipperkast effect in de 5 meter uit zijn goal te duwen.

Wat rest is een hoekschop die er helaas ook niet ingaat. Hierna fluit de scheidsrechter (Jasper Holties) af en verliezen we onze 2e wedstrijd onverdiend met 0-1.

Ondanks dit vandaag wel weer een hard werkend (vooral voor elkaar) team gezien die met iets meer geluk de drie punten in Warnsveld had gehouden.

Man off the match: Koen Bosvelt (speelde vandaag twee spitsen uit de wedstrijd)

A.s zaterdag, 5 oktober,  spelen we uit tegen v.v Dieren

Op 19 oktober spelen we in de volgende ronde van de Bekercompetitie uit en tegen Witkampers JO17-1