Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Met het behalen van een knappe 3de plaats in de competitie voor de winterstop was het vertrouwen groot bij de boys om na de winterstop te gaan knallen en een gooi te doen naar het kampioensschap, helaas was niks minder waar het begin was niet best en er werden een paar wedstrijden verloren. Net toen de technische staf de neusjes weer de zelfde kant op hadden gezet bij de boys werd er acuut een einde gemaakt aan het seizoen door het Corona virus. De teleurstelling was groot niet meer mogen trainen geen wedstrijden voetballen en voor hoelang…..

Na een paar weekjes mochten de jongens toch de (kunst)wei weer in, echter wel op 1,5 meter afstand. Petje af voor de trainers (en vrijwilligers) die naast het geven van training ook een oogje in het zeil moesten houden voor het na leven van de regels. De opkomst op de trainingen zijn weer goed en de jongens hebben al weer zin om na de zomer weer wedstrijden te gaan spelen in de jo14-1.

Door dat de regels ivm Corona versoepeld zijn mogen de boys weer fijn partijtje spelen iets wat ze toch gemist hebben ( al blijft het spelen van wedstrijden het leukst).

Voor de trainers een mooie kans om te zien hoe de jongens ervoor staan en omdat het team krap in de spelers zat waren wat versterkingen wel welkom.

Een aantal spelers werden uitgenodigd voor wat proeftrainingen en 2 van deze boys zijn per direct aangesloten te weten Wesley Groot en Thijs Henrix, wij wensen Wesley en Thijs (en de ouders) heel veel succes en plezier in de jo14-1. Door het aantrekken van deze 2 spelers zitten we aardig aan de max van ons spelersbudget, maar zullen we oren en ogen open houden voor de zogeheten buiten kansjes.

Namens spelers trainers en ouders van de nieuwe jo14-1 wensen wij iedereen een fijne vakantie toe ( denk aan de corona regels)

En zien we jullie graag naar de zomer weer langs de lijn