Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

JO12-2 kan terugkijken op een geslaagde tweede fase. In een ijskoud Ruurlo werd de laatste wedstrijd onder luid gejubel van supportende ouders gespeeld. Een enorme aderlating dat de vaste keeper van het team, Jaap Oosterink, helaas ziek was. De druk was hoog om de pot tegen Ruurlo JO12-1 te winnen. Toch kwam Warnsveld in de eerste vijf minuten op een 1-0 achterstand. Silvijn Harshagen schoot de bal halverwege de wedstrijd heel strak rechts in de hoek en zorgde voor de gelijkmaker. Ruurlo was verdedigend sterk en de kansen die zij hadden om te scoren werden tegengehouden door goed keeperswerk van Quinn Ottens. Tot in de laatste 10 minuten stond het 1-1 en was de spanning, met name voor de ouders ;-), om te snijden. Toch kwam Warnsveld als winnaar uit de bus met twee prachtige doelpunten van Sam Postma en Joep Nijholt.

Trots de winterstop in!
JO12-2 is vorig seizoen gestart in de 4e klasse en gaan volgend jaar in de 2e klasse spelen. Trainers Frank Wichers en Brend Leferink zijn trots op het team. Frank vertelt: “Het is een team met een enorme drive om te winnen. Tel daarbij een snel combinatiespel op en je hebt het succes om te winnen.” Brend vult aan: ” Ze zijn enorm gegroeid in de afgelopen maanden en hebben ook nog is heel veel lol in het spelletje. Ook staan ze open voor de adviezen van Frank en mij. Ze zijn terecht kampioenen.”

Lekker opwarmen
Het kampioenschap werd gevierd bij de sponsor Spijs. Het team en trainers konden daar heerlijk opwarmen onder het genot van een hapje en drankje.

Spelers JO12-2: Jaap Oosterink, Sophie Vos, Jens Winter, Koen Smit, Guusje Haasnoot, Silvijn Harshagen, Sam Postma, Quinn Ottens, Joep Nijholt, Jayden Spiegelberg en Khyan Mulder.