Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zoals elk jaar is de TC rond de jaarwisseling drukdoende om met de bestaande trainers in gesprek te gaan over volgend seizoen. Gebruikelijk is in eerste instantie te kijken naar de invulling van de 1e teams per leeftijdscategorie.

Hoewel we nog niet helemaal klaar zijn is het tijd om de eerste benoemingen met jullie te delen. De TC is verheugd met de invulling voor volgend seizoen om meerdere redenen: een aantal nieuwe gezichten, mooie koppels, jong talent en vooral ook een groot aandeel van eigen leden. Ook is er sprake van roulatie waardoor zowel trainers als spelersgroepen weer met nieuwe gezichten te maken krijgen. Tot slot zijn we als TC erg blij dat er wederom trainers zijn die zich verder willen ontwikkelen en zich zullen aanmelden bij de KNVB voor een TC3 diploma. Een mooie investering voor de trainers en de club.

JO19-1: Koen Stein en Kevin van Kooij

JO17-1: Erik Barendsen 

JO15-1: Michel Heijmen en Nick Horst

JO14-1: Alfons Rutten en Kaj de Vries 

JO13-1: Prince Heyliger en Jarno Berendsen 

De indeling van de trainers bij de Dames/Meiden is besproken en is zo goed als rond. Gesprekken over de invulling van de trainers bij de pupillen (JO12 en lager) zijn gestart, waarbij we er naar streven dit zo spoedig mogelijk te kunnen afronden. Zodra we kunnen zal deze informatie met jullie worden gedeeld.

Namens de TC

Martijn Jansen