Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Goed nieuws voor het voetbal: Jeugdontwikkelplan en aanpassingen in de Technische Commissie

De jeugd heeft de toekomst! En nieuwe aandacht naar de jeugd en de (door)ontwikkeling van spelers en trainers is nodig. Het bestuur heeft eerder dit seizoen het initiatief van Michel Feukkink en Michel Oudenampsen om deze ambitie voor de jeugd te gaan invullen en realiseren verheugd omarmd en hen daartoe een formele opdracht verleend. Zowel Bestuur als de huidige TC zijn zeer blij met het initiatief. Het zal leiden tot een nieuwe impuls die goed is voor het voetballende hart van de Boys. Hoe mooi is dat?!

Inmiddels heeft de opdracht geleid tot de opzet van een Jeugdontwikkelplan, waarbij beide Michels veelvuldig op het veld aanwezig zijn om trainers te ondersteunen bij het beter worden als trainer en het verbeteren van de trainingen die worden aangeboden. Wees dus niet bevreesd als de heren eens langskomen of staan te kijken. Sterker nog: heb je vragen of wil je feedback, zoek en leg contact en maak vervolgafspraken met ze. Ze helpen jou en jouw team graag vooruit! 

Ook is inmiddels nagedacht welke aanpassingen kunnen helpen om het functioneren van de Technische Commissie verder te verbeteren. De huidige onderbezetting van de TC speelt de vereniging al enige seizoenen parten. En dat is jammer omdat vooruitgang altijd gepaard gaat met beschikbaarheid van vrijwilligers. Goed dat hier ook nieuwe energie op wordt gezet en dat ook al resultaten worden geboekt. Er zullen snel nieuwe gezichten in de TC verschijnen en aanpassingen in de huidige TC-structuur zijn inmiddels besproken met bestuur en huidige TC. De grote lijnen zijn helder en de komende periode komt het erop aan om op onderdelen concreter te worden en toe te werken naar het nieuwe seizoen. Alles is erop gericht om de TC te versterken om daarmee de noodzakelijke ondersteuning aan het voetballend deel van onze vereniging te verbeteren. Voor de onderbouw (wachtkamer, JO07 t/m JO12) kan alvast worden gemeld dat Kevin van Kooij en Koen Stein zich hebben gemeld om een rol in dit deel van de TC te gaan vervullen. Zij zullen de komende periode in overleg treden met de bestaande TC-leden om te bezien wat de volgende stappen moeten zijn om te versterken waar nodig.  

Heb je vragen over het Jeugdontwikkelplan en de TC-ontwikkelingen? Of nog beter, wil je meedoen en ben je benieuwd waar jij kan bijdragen? Meld je bij Michel Feukkink en/of Michel Oudenampsen. Vanuit bestuur is Wouter Brinkman het aanspreekpunt. 

Kom op die Boys!!