Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Eindelijk was het zover, de JO15-2 ging met het Pinksterweekend naar Lommel voor het toernooi. Voor 14 jongens, 1 meisje, 2 trainers en 3 hulpmoeders begon het avontuur vrijdag vanaf de Fontein in Warnsveld. Met enige vertraging en een extra auto om de bagage te vervoeren vertrokken we naar Het Blauwe Meer Park in Lommel. Bedden opmaken en de avond beginnen met de wedstrijd België-Nederland kijken en daarna………………………………..vooral niet slapen!!

Ter info, de beide trainers, Yoni Janssen en Nick Horst, sliepen op het park en de hulpmoeders hadden een eigen onderkomen net buiten het park. Zij zorgden voor de maaltijden en vervoer gedurende het weekend.

Zaterdagochtend vroeg opstaan want de eerste wedstrijd begon om 10.00 uur. In totaal zijn er 3 wedstrijden van 25 minuten gespeeld: 2 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Genoeg om zondag de kwartfinale te spelen. De middag heeft de jeugd zich prima vermaakt op het park: beetje hangen, beetje zwemmen in het meertje oftewel relaxen. ’s Avonds met z’n allen macaroni eten en daarna met z’n allen ‘feesten’ op de camping met een dj: polonaise lopen, meezingen en dansen op tafel!! Een geslaagde avond met al iets meer nachtrust dan de avond ervoor.

Zondagochtend nog eerder opstaan want de eerste wedstrijd begon om 09.30 uur. In tegenstelling tot zaterdag was er voor vandaag regen voorspeld…gelukkig was het nog droog. De eerste wedstrijd gewonnen met 4-0, ze gaan door naar de halve finale!!!! Wat een feestavond wel niet doetJ. De halve finale eindigde na de speeltijd met 0-0. Wat nu? Penalty’s!!!!! De Boys konden het beste met de spanning omgaan en wonnen met 2-3! Door naar de finale tegen de Fransen. Inmiddels werd de lucht al donker en nog donkerder en toen de finale eindelijk gespeeld kon worden begon het heel hard te regenen. Zo hard dat iedereen het veld weer afging en wachten en hopen dat de regen snel stopt en de wedstrijd alsnog door kon gaan. Gelukkig was dat wel het geval maar het veld was eigenlijk onspeelbaar, gelukkig hadden beide teams daar last van. Na een rode kaart van de tegenstander werd vanuit een vrije trap 1-0 gescoord. Kort daarna volgde een rode kaart bij ons. Tussenstand: 10 tegen 10 spelen, De Boys met 1-0 voorsprong en nog ruim een kwartier te spelen……… De spanning was zowel op het veld als op de tribune voelbaar. Na het eindsignaal was de ontlading bij de Boys groot en ook op de tribune!! Ze zijn kampioen!!!!!!!! Een mooie beker hebben ze in ontvangst genomen en daarna verder feesten/ afkoelen in een subtropisch zwembad!

’s Avonds met z’n allen in een Döner Kebab tent gegeten en daarna weer terug naar de camping.

Maandagochtend om 09.00 uur vertrokken we weer zodat we op tijd in Warnsveld konden zijn. Nick had nog een kampioensfeest!! Voor hem ging het feesten gewoon door;-) Voor de Boys zat het weekend erop waarbij ze een mooie beker hebben gewonnen en vooral veel lol hebben gehad en wellicht mooie herinneringen aan overhouden.